Braškių uogienė su juodaisiais pipirais

Braškių uogienė su juodaisiais pipirais

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
7 val.

Apie receptą

Jei įprasta braškių uogienė jums atrodo per nuobodi, įberkite į ją pipirų. Saldžioje uogienėje netikėtai užklumpa aštrumo sprogimas ir tai labai neįprasta. Braškes uogienei rinkitės ne labai dideles, tankias ir kvapnias, tada uogienė bus skani su sveikomis uogomis. Juoduosius pipirus sutrinkite grūstuvėje, o ne į miltelius, palikite smulkiais gabalėliais. Tokią uogienę geriausia laikyti tamsioje, sausoje ir vėsioje vietoje.

Receptai pagal ingredientus: # Uogos
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Braškių
    1 kilogramas
  • Vanilinis cukrus
    10 gramų
  • Juodųjų pipirų žirneliai
    5 vnt
  • Cukrus
    800 gramų
  • Citrinos sultys
    2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Išrūšiuokite braškes, pašalinkite susiraukšlėjusias ir sugedusias, nuplaukite ir nusausinkite. Nuimkite uodegas ir sudėkite į puodą arba ...
    2. Išrūšiuokite braškes, pašalinkite susiraukšlėjusias ir sugedusias, nuplaukite ir nusausinkite. Nuimkite uodegas ir sudėkite į puodą arba dubenį. Uogas užpilti cukrumi, vaniliniu cukrumi ir palikti 6 valandoms, kad braškės išskirtų sultis.
  • Reklama
  • Į braškes įspauskite citrinos sulčių ir įberkite grūstų juodųjų pipirų.
    3. Į braškes įspauskite citrinos sulčių ir įberkite grūstų juodųjų pipirų.
  • Viską užvirkite ir troškinkite 20 minučių, nugriebdami putas. Išjunkite ugnį ir leiskite uogienei pastovėti 30 minučių.
    4. Viską užvirkite ir troškinkite 20 minučių, nugriebdami putas. Išjunkite ugnį ir leiskite uogienei pastovėti 30 minučių.
  • Reklama
  • Paruoštą uogienę supilstykite į sterilizuotus sausus stiklainius. Leiskite uogienei visiškai atvėsti ir užsukite.
    5. Paruoštą uogienę supilstykite į sterilizuotus sausus stiklainius. Leiskite uogienei visiškai atvėsti ir užsukite.
  • Linksmų pasiruošimų!
    6. Linksmų pasiruošimų!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai