Braškių uogienė su juodaisiais pipirais
5 (1 įvertinimai)
5 Porcijos
7 val.
Apie receptą
Jei įprasta braškių uogienė jums atrodo per nuobodi, įberkite į ją pipirų. Saldžioje uogienėje netikėtai užklumpa aštrumo sprogimas ir tai labai neįprasta. Braškes uogienei rinkitės ne labai dideles, tankias ir kvapnias, tada uogienė bus skani su sveikomis uogomis. Juoduosius pipirus sutrinkite grūstuvėje, o ne į miltelius, palikite smulkiais gabalėliais. Tokią uogienę geriausia laikyti tamsioje, sausoje ir vėsioje vietoje.
Paskirtis: Uogienių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# UogosReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Braškių1 kilogramas
-
Vanilinis cukrus10 gramų
-
Juodųjų pipirų žirneliai5 vnt
-
Cukrus800 gramų
-
Citrinos sultys2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
-
2. Išrūšiuokite braškes, pašalinkite susiraukšlėjusias ir sugedusias, nuplaukite ir nusausinkite. Nuimkite uodegas ir sudėkite į puodą arba dubenį. Uogas užpilti cukrumi, vaniliniu cukrumi ir palikti 6 valandoms, kad braškės išskirtų sultis.
-
Reklama
-
3. Į braškes įspauskite citrinos sulčių ir įberkite grūstų juodųjų pipirų.
-
4. Viską užvirkite ir troškinkite 20 minučių, nugriebdami putas. Išjunkite ugnį ir leiskite uogienei pastovėti 30 minučių.
-
Reklama
-
5. Paruoštą uogienę supilstykite į sterilizuotus sausus stiklainius. Leiskite uogienei visiškai atvėsti ir užsukite.
-
6. Linksmų pasiruošimų!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama