Braškių likeris
5 (3 įvertinimai)
3 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Neįtikėtinai aromatingas braškių likeris. Jį galima paruošti iš prinokusių braškių vasarą. Norėdami tai padaryti, jums reikia mažiausiai ingredientų ir laiko. Jei sandėlyje turite aukštos kokybės degtinės ir prinokusių braškių, tada visiškai nebūtina pirkti alkoholinių gėrimų parduotuvėje - tiesiog per valandą ant jūsų stalo atsiras kvapnus ir skanus alkoholinis gėrimas. Jį galima paruošti iš anksto ir laikyti šaldytuve.
Paskirtis: Gėrimų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# UogosReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Braškių300 gramų
-
Laimas0.5 vnt
-
Cukrus120 gramų
-
Degtinė400 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Braškes nuplaukite vandenyje, nuimkite uodegas ir supjaustykite gabalėliais.
-
Reklama
-
3. Braškių skilteles sudėkite į smulkintuvo arba blenderio dubenį.
-
4. Sutrinkite 1-2 minutes iki vientisos masės.
-
Reklama
-
5. Braškių tyrę supilkite į didelį indą, pvz., 1 litro stiklainį arba indą su sandariu dangteliu. Įpilkite granuliuoto cukraus ir išspauskite pusės laimo sultis.
-
6. Pilkite kokybišką degtinę, o ne pigų alkoholį, kuris gali sugadinti viso gėrimo skonį. Atsargiai pakratykite indą rankose, uždarykite nailoniniu dangteliu arba maišykite viską šaukštu ar mentele, kol granuliuotas cukrus visiškai ištirps. Įdėkite indą į šaldytuvą ir laikykite mažiausiai 1 valandą. Alkoholinio gėrimo tinkamumo laikas šaldytuve yra 2-3 savaitės arba net daugiau, jei jis nesibaigia!
-
Reklama
-
7. Atšaldytą braškių likerį supilkite į grafiną ir stiklines, patiekite su saldumynais, sūriu, riešutais.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama