Braškių ir pomidorų uogienė
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Jei mėgstate eksperimentuoti virtuvėje, mėgstate išbandyti ką nors naujo iš pažįstamų ir prieinamų produktų, tuomet tikrai turėtumėte atkreipti dėmesį į šį paprastą ir įdomų receptą. Siūlau išmokti gaminti braškių ir pomidorų uogienę. Nurodytas ingredientų kiekis išeina į nedidelę porciją, bet prireikus tokią uogienę galima drąsiai laikyti šaldytuve iki 5 dienų. Sodrus aromatas ir įdomus skonis – tikrai galėsite nustebinti savo artimuosius ir svečius.
Paskirtis: Uogienių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Vaisiai /
# UogosReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Braškės250 gramų
-
Vyšniniai pomidorai100 gramų
-
Cukrus70 gramų
-
Vanilės ankštis1/2 vnt
-
Citrinų sultys1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Nuplaukite ir nusausinkite braškes bei pomidorus. Perpjaukite pusiau.
-
2. Sutrinkite iki vientisos masės. Įberkite cukraus, citrinos sulčių, vanilės.
-
Reklama
-
3. Uždėkite ant ugnies. Užvirus, troškinkite ant silpnos ugnies 10–15 minučių, pamaišydami (laikas priklauso nuo skysčio kiekio, pomidorų ir uogų sultingumo).
-
4. Atvėsinkite gatavą braškių-pomidorų uogienę ir galite ją paragauti.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama