Braškių ir pomidorų uogienė

Braškių ir pomidorų uogienė

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Jei mėgstate eksperimentuoti virtuvėje, mėgstate išbandyti ką nors naujo iš pažįstamų ir prieinamų produktų, tuomet tikrai turėtumėte atkreipti dėmesį į šį paprastą ir įdomų receptą. Siūlau išmokti gaminti braškių ir pomidorų uogienę. Nurodytas ingredientų kiekis išeina į nedidelę porciją, bet prireikus tokią uogienę galima drąsiai laikyti šaldytuve iki 5 dienų. Sodrus aromatas ir įdomus skonis – tikrai galėsite nustebinti savo artimuosius ir svečius.

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai / # Uogos
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Braškės
    250 gramų
  • Vyšniniai pomidorai
    100 gramų
  • Cukrus
    70 gramų
  • Vanilės ankštis
    1/2 vnt
  • Citrinų sultys
    1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nuplaukite ir nusausinkite braškes bei pomidorus. Perpjaukite pusiau.
    1. Nuplaukite ir nusausinkite braškes bei pomidorus. Perpjaukite pusiau.
  • Sutrinkite iki vientisos masės. Įberkite cukraus, citrinos sulčių, vanilės.
    2. Sutrinkite iki vientisos masės. Įberkite cukraus, citrinos sulčių, vanilės.
  • Reklama
  • Uždėkite ant ugnies. Užvirus, troškinkite ant silpnos ugnies 10–15 minučių, pamaišydami (laikas priklauso nuo skysčio kiekio, pomidorų ir...
    3. Uždėkite ant ugnies. Užvirus, troškinkite ant silpnos ugnies 10–15 minučių, pamaišydami (laikas priklauso nuo skysčio kiekio, pomidorų ir uogų sultingumo).
  • Atvėsinkite gatavą braškių-pomidorų uogienę ir galite ją paragauti.
    4. Atvėsinkite gatavą braškių-pomidorų uogienę ir galite ją paragauti.
  • Reklama
  • Skanaus!
    5. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai