Braškės po sniegu

Braškės po sniegu

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Tai labai skanus ir greitas pyrago receptas. Būtinai jį gaminkite braškių sezono įkarštyje. Desertas gaunasi labai aromatingas, malonaus rūgštumo. Morenginė kepurėlė puikiai papildo pyragą. Šio pyrago įdaras pagamintas iš sveikų braškių. Jei manote, kad pyragas nėra pakankamai saldus, tiesiog pabarstykite jį cukraus pudra. Taip pat galite įberti šiek tiek vanilės. Norėdami sužinoti, kaip pasigaminti braškių po sniegu, perskaitykite šį receptą.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Uogos
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sviestas
    100 gramų
  • Tryniai
    2 vnt
  • Cukrus
    100 gramų
  • Miltai
    1 puodelis
  • Kepimo milteliai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Braškės
    300 gramų
  • Baltymai
    2 vnt
  • Cukraus pudra
    70 gramų
  • Druska
    1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia paruoškite klasikinę trapią tešlą. Dubenyje sumaišykite suminkštintą sviestą, trynius, cukrų ir miltus, persijotus su kepimo m...
    1. Pirmiausia paruoškite klasikinę trapią tešlą. Dubenyje sumaišykite suminkštintą sviestą, trynius, cukrų ir miltus, persijotus su kepimo milteliais. Viską gerai išmaišykite ir užminkykite tešlą.
  • Tešlą sudėkite į formą, keliose vietose subadykite šakute. Tada įkaitinkite orkaitę iki 170 laipsnių ir kepkite pyragą 10 minučių.
    2. Tešlą sudėkite į formą, keliose vietose subadykite šakute. Tada įkaitinkite orkaitę iki 170 laipsnių ir kepkite pyragą 10 minučių.
  • Reklama
  • Braškes nuplaukite, nusausinkite ir pašalinkite kotelius. Geriau, jei jos mažos. Sudėkite uogas ant pyrago, kurį geriau šiek tiek atvėsinti.
    3. Braškes nuplaukite, nusausinkite ir pašalinkite kotelius. Geriau, jei jos mažos. Sudėkite uogas ant pyrago, kurį geriau šiek tiek atvėsinti.
  • Atvėsusius kiaušinių baltymus plakite mikseriu su cukraus pudra ir druska iki standžių putų. Tada sudėkite jas ant braškių ir kepkite pyr...
    4. Atvėsusius kiaušinių baltymus plakite mikseriu su cukraus pudra ir druska iki standžių putų. Tada sudėkite jas ant braškių ir kepkite pyragą dar 5 minutes.
  • Reklama
  • Skanaus!
    5. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai