Blynų pyragas su kreminiu sūriu

Blynų pyragas su kreminiu sūriu

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
7 val.

Apie receptą

Pagal šį receptą gaminamas labai skanus, nepaprastai skanus pyragas. Vietoj įprastų biskvitų ruošiame blynelius, kuriuos sluoksniuojame subtiliu kreminiu sūriu ir užpilame lydytu šokoladu. Ruošiame kremą su grietinėle, o blynų tešlą su pienu. Blynus kepiau 16 cm skersmens keptuvėje ir pyragą surinkau į formelę taip pat 16 cm skersmens.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    200 gramų
  • Pienas
    400 mililitrų
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Kepimo milteliai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus
    2 šaukštai
  • Kreminis sūris
    400 gramų
  • Grietinėlė 33~38%
    150 mililitrų (100 ml. kremui, 50 ml. glaistui)
  • Cukraus pudra
    80 gramų
  • Šokoladas
    90 mililitrų (tamsus)
  • Aliejus
    40 mililitrų
  • Druska
    1/2 arbatinio šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus blynams gaminti.
    1. Paruoškite visus ingredientus blynams gaminti.
  • Į dubenį įmuškite kiaušinius, supilkite augalinį aliejų, įberkite druskos ir cukraus.
    2. Į dubenį įmuškite kiaušinius, supilkite augalinį aliejų, įberkite druskos ir cukraus.
  • Reklama
  • Šiuos ingredientus stipriai išplakite.
    3. Šiuos ingredientus stipriai išplakite.
  • Supilkite pieną ir viską išmaišykite.
    4. Supilkite pieną ir viską išmaišykite.
  • Reklama
  • Išsijokite visus miltus, suberkite kepimo miltelius.
    5. Išsijokite visus miltus, suberkite kepimo miltelius.
  • Plaktuvu viską stipriai išmaišykite, kol gausite vienalytę blynų tešlą.
    6. Plaktuvu viską stipriai išmaišykite, kol gausite vienalytę blynų tešlą.
  • Reklama
  • Įkaitinkite keptuvę, sutepkite plonu sluoksniu augalinio aliejaus, išklokite tešlos porciją ir tolygiai paskirstykite ant keptuvės. Apkep...
    7. Įkaitinkite keptuvę, sutepkite plonu sluoksniu augalinio aliejaus, išklokite tešlos porciją ir tolygiai paskirstykite ant keptuvės. Apkepkite blyną iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
  • Gatavus blynus sudėkite į krūvą ant lėkštės.
    8. Gatavus blynus sudėkite į krūvą ant lėkštės.
  • Reklama
  • Surinkite visus kremo ingredientus.
    9. Surinkite visus kremo ingredientus.
  • Grietinėlę supilkite į dubenį ir plakite mikseriu, kol susidarys minkštos smailės. Į plaktą grietinėlę sudėkite kreminį sūrį ir cukraus p...
    10. Grietinėlę supilkite į dubenį ir plakite mikseriu, kol susidarys minkštos smailės. Į plaktą grietinėlę sudėkite kreminį sūrį ir cukraus pudrą.
  • Reklama
  • Šiuos ingredientus plakite mikseriu iki vientisos, glotnios kreminės masės.
    11. Šiuos ingredientus plakite mikseriu iki vientisos, glotnios kreminės masės.
  • Pradėkite rinkti pyragą. Ant formos dugno padėkite kepimo popierių, ant viršaus dėkite blyną, tada išdėliokite 2-3 šaukštus kremo ir toly...
    12. Pradėkite rinkti pyragą. Ant formos dugno padėkite kepimo popierių, ant viršaus dėkite blyną, tada išdėliokite 2-3 šaukštus kremo ir tolygiai paskirstykite, ant viršaus vėl uždėkite blyną.
  • Taip išdėliokite visus blynus ir kremą, o formą su būsimu pyragu padėkite į šaldytuvą bent 4 valandoms.
    13. Taip išdėliokite visus blynus ir kremą, o formą su būsimu pyragu padėkite į šaldytuvą bent 4 valandoms.
  • Reklama
  • Tada išimkite pyragą iš formos.
    14. Tada išimkite pyragą iš formos.
  • Paruoškite ingredientus šokoladiniam glaistui gaminti.
    15. Paruoškite ingredientus šokoladiniam glaistui gaminti.
  • Padėkite dubenį ant puodo su vandeniu, į jį suberkite susmulkintą šokoladą ir supilkite grietinėlę.
    16. Padėkite dubenį ant puodo su vandeniu, į jį suberkite susmulkintą šokoladą ir supilkite grietinėlę.
  • Šiuos ingredientus ištirpinkite vandens vonelėje, maišydami šluotele.
    17. Šiuos ingredientus ištirpinkite vandens vonelėje, maišydami šluotele.
  • Ištepkite pyragą šokoladiniu glaistu, padengdami viršų ir šonus. Gatavo pyrago viršų galite papuošti pagal savo skonį - aš apibarsčiau ta...
    18. Ištepkite pyragą šokoladiniu glaistu, padengdami viršų ir šonus. Gatavo pyrago viršų galite papuošti pagal savo skonį - aš apibarsčiau tarkuotu šokoladu ir išdėliojau Oreo sausainius.
  • Gero apetito!
    19. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai