Blynai su sausu pienu

Blynai su sausu pienu

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Blynai, pagaminti su sausu pienu, yra tokie pat geri kaip ir su įprastu pienu. Svarbiausia pirmiausia kruopščiai praskiesti pieną, kad nebūtų gabalėlių. Tokiems blynams reikia rinktis kokybišką sausą pieną. Kompozicijoje neturėtų būti priedų ar kvapiųjų medžiagų. Tik pieno milteliai ir pieno riebalai. Kuo didesnis baltymų kiekis, tuo geresnė kokybė.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    220 gramų
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Cukrus
    2 šaukštai
  • Augalinis aliejus
    3 šaukštai (+ kepimui)
  • Soda
    1 žiupsnelis
  • Vanduo
    600 mililitrų
  • Sausas pienas
    4 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikiamus ingredientus. Miltus iš anksto persijokite per sietelį, kad prisotintumėte deguonies. Cukraus kiekį galite šiek tiek...
    1. Paruoškite reikiamus ingredientus. Miltus iš anksto persijokite per sietelį, kad prisotintumėte deguonies. Cukraus kiekį galite šiek tiek pakeisti pagal savo skonį.
  • Į dubenį supilkite vandenį ir supilkite sausą pieną. Kruopščiai plakite, kol išnyks visi gumuliukai.
    2. Į dubenį supilkite vandenį ir supilkite sausą pieną. Kruopščiai plakite, kol išnyks visi gumuliukai.
  • Reklama
  • Tada supilkite augalinį aliejų. Suberkite cukrų, žiupsnelį druskos ir soda. Suberkite miltus ir maišykite vientisą tešlą.
    3. Tada supilkite augalinį aliejų. Suberkite cukrų, žiupsnelį druskos ir soda. Suberkite miltus ir maišykite vientisą tešlą.
  • Į tešlą įmuškite kiaušinius. Paruošta blynų tešla turi būti skysta, kad blynai išeitų ploni. Sureguliuokite tirštumą vandeniu.
    4. Į tešlą įmuškite kiaušinius. Paruošta blynų tešla turi būti skysta, kad blynai išeitų ploni. Sureguliuokite tirštumą vandeniu.
  • Reklama
  • Prieš kepdami pirmąjį blyną, karštą keptuvę patepkite augaliniu aliejumi. Supilkite tešlą ir plonu sluoksniu paskleiskite per visą keptuv...
    5. Prieš kepdami pirmąjį blyną, karštą keptuvę patepkite augaliniu aliejumi. Supilkite tešlą ir plonu sluoksniu paskleiskite per visą keptuvės paviršių.
  • Blynelius apkepkite ant silpnos ugnies iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
    6. Blynelius apkepkite ant silpnos ugnies iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Iškepusius blynus sudėkite vieną ant kito ir uždenkite dangčiu, kad neišdžiūtų kraštai.
    7. Iškepusius blynus sudėkite vieną ant kito ir uždenkite dangčiu, kad neišdžiūtų kraštai.
  • Blynus aptepkite grietine arba uogiene ir patiekite. Gero apetito!
    8. Blynus aptepkite grietine arba uogiene ir patiekite. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai