Blynai su agurkų sūrymu

Blynai su agurkų sūrymu

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Norint pagaminti šiuos blynus, į tešlą įpilama agurkų sūrymo, todėl gaunami labai švelnūs, pikantiški blyneliai, kuriuos galima apvynioti mėgstamu pikantišku įdaru. Atkreipkite dėmesį! Agurkų sūrymą geriausia naudoti iš marinuotų agurkų, o ne iš raugintų. Kepimui naudojau 24 cm skersmens keptuvę ir blynai gavosi gana dideli. Šiuos blynus galima patiekti net su karštos sriubos dubeniu, o ne su duonos riekele.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Kvietiniai miltai
    200 gramų
  • Cukrus
    1 šaukštas
  • Augalinis aliejus
    3 šaukštai (2 tešlai, 1 keptuvės patepimui)
  • Agurkų marinatas
    250 mililitrų
  • Soda
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Vanduo
    150 mililitrų (šiltas)
  • Kukurūzų krakmolas
    50 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Iš anksto paruoškite visus ingredientus kepimui.
    1. Iš anksto paruoškite visus ingredientus kepimui.
  • Miltus persijokite į didelį dubenį.
    2. Miltus persijokite į didelį dubenį.
  • Reklama
  • Į išsijotus miltus supilkite agurkų sūrymą, 2 šaukštus aliejus, šiltas vanduo.
    3. Į išsijotus miltus supilkite agurkų sūrymą, 2 šaukštus aliejus, šiltas vanduo.
  • Šiuos ingredientus sumaišykite šluotele, kol gausis vientisa tešla.
    4. Šiuos ingredientus sumaišykite šluotele, kol gausis vientisa tešla.
  • Reklama
  • Atskirame dubenyje plakite kiaušinius iki vientisos masės.
    5. Atskirame dubenyje plakite kiaušinius iki vientisos masės.
  • Į dubenį su tešla supilkite išplaktus kiaušinius, suberkite krakmolą, sodą (gesinti nereikia), cukrų.
    6. Į dubenį su tešla supilkite išplaktus kiaušinius, suberkite krakmolą, sodą (gesinti nereikia), cukrų.
  • Reklama
  • Visus šiuos ingredientus sumaišykite šluotele, kol gausite vientisą blynų tešlą.
    7. Visus šiuos ingredientus sumaišykite šluotele, kol gausite vientisą blynų tešlą.
  • Keptuvę silikoniniu kepimo šepetėliu ištepkite augaliniu aliejumi ir įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Supilkite dalį tešlos ant įkaitint...
    8. Keptuvę silikoniniu kepimo šepetėliu ištepkite augaliniu aliejumi ir įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Supilkite dalį tešlos ant įkaitintos keptuvės, per visą keptuvės paviršių suformuokite blyną, rankose šiek tiek pasukite keptuvę iš vienos pusės į kitą.
  • Reklama
  • Apkepkite blyną iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
    9. Apkepkite blyną iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
  • Karštus blynus dėkite į lėkštę ir patiekite.
    10. Karštus blynus dėkite į lėkštę ir patiekite.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    11. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai