Benedikto kiaušiniai
5 (1 įvertinimai)
Apie receptą
Gaminant ''Benedikto'' kiaušinius, paprastai reikia įgūdžių ir tam tikrų taisyklių. Tačiau yra būdas, kuris leis net vaikui susidoroti su šiuo patiekalu. Virtas kiaušinis yra ne tik vienas patiekalas, jis taip pat dažnai naudojamas salotoms, patiekiamas ant sumuštinių ar papildytas daržovėmis. Deja, šį iš pažiūros paprastą patiekalą paruošti klasikiniu būdu nėra taip paprasta ir ne kiekvienam pavyksta iš pirmo karto. Dar sunkiau, kai reikia virti kelis kiaušinius vienu metu. Kad būtų lengviau, kiaušinį galima išvirti maišelyje arba maistinėje plėvelėje. O išsamiau, kaip pasigaminti ''Benedikto'' kiaušinius maišelyje, papasakosiu savo recepte.
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaušiniai1 vnt
-
Aliejus1 arbatinis šaukštelis
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Be pačių gaminių, jums reikės mažo maišelio ar maistinės plėvelės gabalo.
-
2. Uždenkite nedidelį dubenį maišeliu. Sutepkite augaliniu aliejumi.
-
Reklama
-
3. Atsargiai įmuškite kiaušinį, nesugadindami trynio.
-
4. Surinkite maišelio galus ir suriškite juos kuo arčiau kiaušinio. Puode užvirkite vandenį ir sudėkite kiaušinį su maišeliu. Vanduo turi visiškai uždengti, o virimas neturėtų būti stiprus. Virinama 3 minutes.
-
Reklama
-
5. Po 3 minučių išimkite kiaušinį iš vandens ir atidarykite maišelį. Ant skrudintos duonos uždėkite kiaušinį, pagal skonį pasūdykite ir pipiriuokite. Maišelyje virtas kiaušinis yra paruoštas. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama