Barščiai su raugintais kopūstais, burokėliais ir vištiena

Barščiai su raugintais kopūstais, burokėliais ir vištiena

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Pietums virti skanūs, sotūs ir labai gražūs barščiai prie stalo sukvies visą šeimą. O kad tam skirtume mažiau laiko gaminsime iš vištienos, pridėjus raugintų kopūstų. Barščiai su vištiena verdami daug mažiau laiko nei su kitų rūšių mėsa. Verdant burokėlius su mėsa, barščiai išlieka ryškūs net ir išvirus. Pridėjus pomidorų pastos ir raugintų kopūstų, nereikia pilti acto ar citrinos rūgšties. Patiekite barščius su grietine ir šviežiomis žolelėmis.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištiena
    300 gramų (bet kokios dalys)
  • Rauginti kopūstai
    230 gramų
  • Bulvės
    700 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Morkos
    1 vnt
  • Burokėliai
    150 gramai
  • Pomidorų pasta
    2 šaukštai
  • Pomidorai
    130 gramų
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Aliejus
    3 šaukštai (bekvapis ir beskonis)
  • Druska
    pagal skonį
  • Cukrus
    pagal skonį
  • Žalumynai
    pagal skonį
  • Lauro lapas
    1 vnt
  • Vanduo
    2 litrai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Nuplaukite ir nuvalykite daržoves.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Nuplaukite ir nuvalykite daržoves.
  • Į puodą sudėkite stambiais gabalėliais supjaustytą vištieną, vieną nuluptą burokėlį ir supilkite vandenį. Viską virkite ant vidutinės ugn...
    2. Į puodą sudėkite stambiais gabalėliais supjaustytą vištieną, vieną nuluptą burokėlį ir supilkite vandenį. Viską virkite ant vidutinės ugnies, pašalindami putas, 40-45 minutes.
  • Reklama
  • Sultinį nukoškite, vištieną išimkite, virtų burokėlių nereikia. Jis jau atliko savo darbą.
    3. Sultinį nukoškite, vištieną išimkite, virtų burokėlių nereikia. Jis jau atliko savo darbą.
  • Sultinį užvirinkite ant vidutinės ugnies. Bulves nulupkite ir supjaustykite juostelėmis ir supilkite į sultinį, virkite 20 minučių.
    4. Sultinį užvirinkite ant vidutinės ugnies. Bulves nulupkite ir supjaustykite juostelėmis ir supilkite į sultinį, virkite 20 minučių.
  • Reklama
  • Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Svogūną susmulkinkite, morkas sutarkuokite stambia tarka, o buro...
    5. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Svogūną susmulkinkite, morkas sutarkuokite stambia tarka, o burokėlius vidutine. Sudėkite daržoves į keptuvę ir troškinkite ant vidutinės ugnies 7 minutes.
  • Į keptuvę sudėkite pjaustytus pomidorus ir pomidorų pastą. Kepkite daržoves ant silpnos ugnies 2 minutes maišydami.
    6. Į keptuvę sudėkite pjaustytus pomidorus ir pomidorų pastą. Kepkite daržoves ant silpnos ugnies 2 minutes maišydami.
  • Reklama
  • Išspauskite raugintus kopūstus ir sudėkite į keptuvėje esančias daržoves. Išmaišykite ir troškinkite uždengę 15 minučių.
    7. Išspauskite raugintus kopūstus ir sudėkite į keptuvėje esančias daržoves. Išmaišykite ir troškinkite uždengę 15 minučių.
  • Supjaustytą vištienos mėsą sudėkite į sultinį su paruoštomis bulvėmis.
    8. Supjaustytą vištienos mėsą sudėkite į sultinį su paruoštomis bulvėmis.
  • Reklama
  • Į puodą sudėkite apkeptas daržoves, smulkiai pjaustytus žalumynus ir susmulkintą česnaką. Į keptuvę sudėkite lauro lapą, virkite 5 minute...
    9. Į puodą sudėkite apkeptas daržoves, smulkiai pjaustytus žalumynus ir susmulkintą česnaką. Į keptuvę sudėkite lauro lapą, virkite 5 minutes. Nukelkite barščius nuo ugnies, pagardinkite druska ir cukrumi ir leiskite pastovėti 10 minučių.
  • Gero apetito!
    10. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai