Baravykai orkaitėje

Baravykai orkaitėje

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Ar bandėte ir keptus, ir raugintus baravykus? O kaip apie orkaitėje keptus? Ne? Būtinai išbandykite! Jie ne tik sveikesni, bet ir skanesni! Receptas puikiai tinka karštam patiekalui atostogoms. Padaryta per pusvalandį. Tereikia jaunų baravykų, svogūnų, grietinėlės, miltų, sūrio ir prieskonių.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Baravykai
    1 kilogramas
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Garstyčios
    1 šaukštas
  • Grietinėlė
    250 mililitrų
  • Alyvuogių aliejus
    2 šaukštai
  • Kietasis sūris
    200 gramai
  • Miltai
    1 šaukštas
  • Kmynai
    pagal skonį
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Žalumynai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Išrinkite mažuosius baravykus. Nulupkite, nuplaukite, sudėkite į kiaurasamtį ir leiskite išdžiūti. Nelaikykite ilgai po vandeniu, kitaip ...
    1. Išrinkite mažuosius baravykus. Nulupkite, nuplaukite, sudėkite į kiaurasamtį ir leiskite išdžiūti. Nelaikykite ilgai po vandeniu, kitaip grybų skonis bus kartaus.
  • Svogūną supjaustykite pusžiedžiais.
    2. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais.
  • Reklama
  • Į kepimo formą supilkite alyvuogių aliejų, svogūną, grybus. Pabarstykite kmynais, druska ir pipirais. Dėl kvapo galite pridėti bet kokių ...
    3. Į kepimo formą supilkite alyvuogių aliejų, svogūną, grybus. Pabarstykite kmynais, druska ir pipirais. Dėl kvapo galite pridėti bet kokių aromatinių žolelių. Pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 20 minučių.
  • Kai grybai šiek tiek pasidarė auksiniai, tada pats laikas sutarkuoti sūrį ir juos pabarstyti, suberti miltus, grietinėlę ir garstyčias. I...
    4. Kai grybai šiek tiek pasidarė auksiniai, tada pats laikas sutarkuoti sūrį ir juos pabarstyti, suberti miltus, grietinėlę ir garstyčias. Ir pašaukite į orkaitę dar 10 minučių.
  • Reklama
  • Dabar, kai grietinėlės padažas sustings, galite patiekalą apibarstyti petražolėmis ir patiekti! Gero apetito!
    5. Dabar, kai grietinėlės padažas sustings, galite patiekalą apibarstyti petražolėmis ir patiekti! Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai