Bandelės su varške be mielių
5 (1 įvertinimai)
5 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Skanios ir purios bandelės su varške be mielių paruošiamos per vieną valandą. Vietoj mielių naudojami kepimo milteliai, o varškė minkština tešlą. Geriau naudoti naminę arba grūdėtą varškę. Pagal šį receptą gaunama stebėtinai minkšta ir puri bandelių tešla. Iškepus gali atrodyti, kad bandelės buvo pagamintos iš mielinės tešlos. Varškė suteikia joms ypatingą pojūtį ir skonį. Pažiūrėkite, kaip pasigaminti bandeles su varške be mielių, ir pakartokite šį receptą savo virtuvėje.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Miltai /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Varškė500 gramų
-
Miltai2 stiklinės
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Druska1 žiupsnelis
-
Cukrus3~4 šaukštai
-
Vanilinaspagal skonį
-
Kepimo milteliai1 šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Varškę sumaišykite su kiaušiniais ir cukrumi. Iš karto sumalkite, o tada galėsite plakti mikseriu.
-
2. Tada suberkite kepimo miltelius ir miltus, suberkite vanilę ir žiupsnelį druskos. Minkykite tešlą be gabalėlių.
-
Reklama
-
3. Suformuokite bandeles ir išdėliokite jas ant kepimo skardos. Pašauname į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame apie pusvalandį. Jei reikia, šilumą galima sumažinti.
-
4. Gatavos bandelės viduje labai purios ir iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti, kad jos pagamintos iš mielinės tešlos.
-
Reklama
-
5. Paviršių neaptepiau kiaušiniu ir niekuo neapibarsčiau. Jei norite, galite padaryti trupinius iš miltų ir margarino, tada gausis bandelės su pabarstukais, labai skanios.
-
6. Leidžiu joms šiek tiek atvėsti po orkaitės, tada iškart patiekiau su arbata.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama