Bananų pyragėliai be cukraus
5 (1 įvertinimai)
5 Porcijos
25 min.
Apie receptą
Kepiniai su bananais visada būna kvapnūs, malonaus natūralaus saldumo ir drėgnos tekstūros. Šis vaisius idealiai tinka sveikiems kepiniams gaminti nenaudojant cukraus. Kepimui geriau naudoti prinokusius bananus su tamsiomis dėmėmis ant žievelės. Paruošti pyragėliai yra neįtikėtinai kvapnūs.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bananas2 vnt
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Cinamonas1/4 arbatinio šaukštelio
-
Avižiniai dribsniai150 gramų
-
Kepimo milteliai1/4 arbatinio šaukštelio
-
Saldiklis3 gramai (neprivaloma)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus. Jei natūralaus bananų saldumo jums neužtenka, į tešlą įpilkite saldiklio, skysto medaus ar topinambų sirupo. Jei po ranka neturite avižinių miltų, avižinius dribsnius galite sumalti kavamale.
-
2. Bananus nulupkite, sudėkite į dubenį ir sutrinkite šakute. Bananus galite sutrinti arba palikti nedidelius bananų gabalėlius. Įdomesnė bus pyragėlių tekstūra.
-
Reklama
-
3. Į bananų masę įmaišykite du kiaušinius.
-
4. Sumaišykite sausus tešlos ingredientus: avižinius dribsnius, kepimo miltelius ir cinamoną. Išmaišykite.
-
Reklama
-
5. Supilkite sausą mišinį į dubenį su šlapiais ingredientais ir gerai išmaišykite.
-
6. Užpildykite pyragėlių formeles 3/4 tešla.
-
Reklama
-
7. Bananų pyragėlius kepkite iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 minučių. Kepinių pasirengimą patikrinkite medine lazdele. Paruoštų pyragėlių viršų galima padengti glajumi, pagamintu iš minkštos varškės, sumaišytos su saldikliu.
-
8. Bananų pyragėliai yra paruošti.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama