Bananų ir avižinių dribsnių pyragas

Bananų ir avižinių dribsnių pyragas

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
45 min.

Apie receptą

Jei dėl kokių nors priežasčių atsisakėte kvietinių miltų, tuomet šis avižinių dribsnių pyrago receptas taps jūsų kulinariniu hitu! Tai lengva paruošti ir nepaprastai skanu! Jei norite, kad pyragas būtų 100% sveikas, tuomet iš kepimo proceso pašalinkite cukrų – bananų saldumo visiškai pakanka. Šį pyragą esu kepusi ir su cukrumi, ir be – man patinka abu variantai.

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bananai
    2 vnt (labai subrendę)
  • Avižiniai dribsniai
    200 gramų
  • Kiaušiniai
    3 vnt
  • Cukrus
    1 šaukštas
  • Kepimo milteliai
    1 šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Sudėkite visus dribsnius ir cukrų į didelį maišytuvo dubenį.
    2. Sudėkite visus dribsnius ir cukrų į didelį maišytuvo dubenį.
  • Reklama
  • Įjunkite įrenginį 20-30 sekundžių. Nereikia dribsnių sumalti į miltus, todėl nereikėtų smulkinti per ilgai.
    3. Įjunkite įrenginį 20-30 sekundžių. Nereikia dribsnių sumalti į miltus, todėl nereikėtų smulkinti per ilgai.
  • Bananus nuplaukite po tekančiu vandeniu ir nulupkite. Patogumui bananų minkštimą supjaustykite mažais gabalėliais.
    4. Bananus nuplaukite po tekančiu vandeniu ir nulupkite. Patogumui bananų minkštimą supjaustykite mažais gabalėliais.
  • Reklama
  • Bananų gabalėlius sudėkite į maišytuvo dubenį su susmulkintais dribsniais ir cukrumi ir įmuškite kiaušinius.
    5. Bananų gabalėlius sudėkite į maišytuvo dubenį su susmulkintais dribsniais ir cukrumi ir įmuškite kiaušinius.
  • Rezultatas turi būti klampi, vienalytė avižinių dribsnių tešla, kurią sudėkite į didelį dubenį ir suberkite kepimo miltelius. Išmaišykite.
    6. Rezultatas turi būti klampi, vienalytė avižinių dribsnių tešla, kurią sudėkite į didelį dubenį ir suberkite kepimo miltelius. Išmaišykite.
  • Reklama
  • Tada šaukštu išlygindami tešlą perkelkite į patogią kepimo skardą - aš turiu 20 cm skersmens silikoninę skardą. Pyragą kepkite iki 180 la...
    7. Tada šaukštu išlygindami tešlą perkelkite į patogią kepimo skardą - aš turiu 20 cm skersmens silikoninę skardą. Pyragą kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 35-40 minučių.
  • Išimkite gatavą pyragą iš formos ir padėkite ant grotelių, kad atvėstų.
    8. Išimkite gatavą pyragą iš formos ir padėkite ant grotelių, kad atvėstų.
  • Reklama
  • Jei norite, pyragą apibarstykite cukraus pudra.
    9. Jei norite, pyragą apibarstykite cukraus pudra.
  • Supjaustykite pyragą patraukliais gabalėliais ir patiekite. Gero apetito!
    10. Supjaustykite pyragą patraukliais gabalėliais ir patiekite. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai