Bananų ir avižinių dribsnių pyragas
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
45 min.
Apie receptą
Jei dėl kokių nors priežasčių atsisakėte kvietinių miltų, tuomet šis avižinių dribsnių pyrago receptas taps jūsų kulinariniu hitu! Tai lengva paruošti ir nepaprastai skanu! Jei norite, kad pyragas būtų 100% sveikas, tuomet iš kepimo proceso pašalinkite cukrų – bananų saldumo visiškai pakanka. Šį pyragą esu kepusi ir su cukrumi, ir be – man patinka abu variantai.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bananai2 vnt (labai subrendę)
-
Avižiniai dribsniai200 gramų
-
Kiaušiniai3 vnt
-
Cukrus1 šaukštas
-
Kepimo milteliai1 šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Sudėkite visus dribsnius ir cukrų į didelį maišytuvo dubenį.
-
Reklama
-
3. Įjunkite įrenginį 20-30 sekundžių. Nereikia dribsnių sumalti į miltus, todėl nereikėtų smulkinti per ilgai.
-
4. Bananus nuplaukite po tekančiu vandeniu ir nulupkite. Patogumui bananų minkštimą supjaustykite mažais gabalėliais.
-
Reklama
-
5. Bananų gabalėlius sudėkite į maišytuvo dubenį su susmulkintais dribsniais ir cukrumi ir įmuškite kiaušinius.
-
6. Rezultatas turi būti klampi, vienalytė avižinių dribsnių tešla, kurią sudėkite į didelį dubenį ir suberkite kepimo miltelius. Išmaišykite.
-
Reklama
-
7. Tada šaukštu išlygindami tešlą perkelkite į patogią kepimo skardą - aš turiu 20 cm skersmens silikoninę skardą. Pyragą kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 35-40 minučių.
-
8. Išimkite gatavą pyragą iš formos ir padėkite ant grotelių, kad atvėstų.
-
Reklama
-
9. Jei norite, pyragą apibarstykite cukraus pudra.
-
10. Supjaustykite pyragą patraukliais gabalėliais ir patiekite. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama