Bananinis šokoladinis suflė

Bananinis šokoladinis suflė

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
4 val.

Apie receptą

Siūlau pagaminti labai šokoladinį bananų skonio desertą. Šis desertas lengvas visais atžvilgiais – nuo ​​paruošimo iki galutinio rezultato. Bananų ir šokolado suflė yra labai subtilios struktūros su subtiliu bananų poskoniu. Rinkitės gerai sunokusį, bet nesugedusį bananą. Reikia geros kokybės šokolado, nuo to priklauso galutinis rezultatas. Aš šokoladą naudojau lašeliais, jei šokoladas yra plytelėje, būtinai supjaustykite gabalėliais. Jei norite kreminio skonio, grietinėlę pakeiskite pienu.

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Tamsus šokoladas 70~80%
    50 gramų
  • Bananas prinokęs
    1 vnt
  • Pienas
    1.5 stiklinės
  • Želatina
    10 gramų
  • Cukrus
    3 arbatiniai šaukšteliai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Į puodelį supilkite želatiną ir užpilkite puse stiklinės šalto pieno. Palikite viską 30 minučių išbrinkti.
    2. Į puodelį supilkite želatiną ir užpilkite puse stiklinės šalto pieno. Palikite viską 30 minučių išbrinkti.
  • Reklama
  • Į puodą storu dugnu supilkite likusį pieną, cukrų ir smulkintą šokoladą. Puodą padėkite ant vidutinės ugnies ir maišydami užvirkite. Kai ...
    3. Į puodą storu dugnu supilkite likusį pieną, cukrų ir smulkintą šokoladą. Puodą padėkite ant vidutinės ugnies ir maišydami užvirkite. Kai masė taps vienalytė, nukelkite nuo ugnies.
  • Nukelkite puodą nuo ugnies, suberkite išbrinkusią želatiną ir maišykite iki vientisos masės. Leiskite atvėsti.
    4. Nukelkite puodą nuo ugnies, suberkite išbrinkusią želatiną ir maišykite iki vientisos masės. Leiskite atvėsti.
  • Reklama
  • Bananą nulupkite ir sutrinkite trintuvu iki vientisos masės. Bananų tyrę supilkite į šokolado mišinį ir plakite iki vientisos masės.
    5. Bananą nulupkite ir sutrinkite trintuvu iki vientisos masės. Bananų tyrę supilkite į šokolado mišinį ir plakite iki vientisos masės.
  • Bananų-šokolado masę supilkite į formeles ir palaikykite šaldytuve 4 valandas, kol sustings ir stabilizuosis. Išimkite suflė iš formelių ...
    6. Bananų-šokolado masę supilkite į formeles ir palaikykite šaldytuve 4 valandas, kol sustings ir stabilizuosis. Išimkite suflė iš formelių ir patiekite.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    7. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai