Bananiniai blynai su avižiniais dribsniais

Bananiniai blynai su avižiniais dribsniais

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Jei norite paįvairinti savo pusryčius, siūlau pasigaminti skanius, purius ir tiesiog skanius bananinius blynus su avižiniais dribsniais. Blynus galima patiekti su vaisiais ir uogomis. Receptui naudosime avižų miltus, rezultatas labai skanus ir apetitą keliantis. Nesijaudinkite, paruoštuose blynuose nėra avižinių dribsnių skonio. Jei mėgstate uogienę, patiekite su blynais, patiekdami galite uždėti ir grietinės. Užsirašykite ir gaminkite su malonumu!

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Vaisiai
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bananai
    250 gramų
  • Pienas
    60 Mililitrų
  • Avižiniai miltai
    100 gramų
  • Kiaušiniai
    1 vnt
  • Kepimo milteliai
    1 žiupsnelis
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Cukrus
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Aliejus
    2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Bananą nulupkite ir sutrinkite šakute.
    2. Bananą nulupkite ir sutrinkite šakute.
  • Reklama
  • Į atskirą dubenį įmuškite vištienos kiaušinį, supilkite pieną, cukrų ir žiupsnelį druskos.
    3. Į atskirą dubenį įmuškite vištienos kiaušinį, supilkite pieną, cukrų ir žiupsnelį druskos.
  • Viską išmaišykite šluotele ir sudėkite trintą bananą.
    4. Viską išmaišykite šluotele ir sudėkite trintą bananą.
  • Reklama
  • Dabar į dubenį sudėkite avižinius dribsnius ir kepimo miltelius.
    5. Dabar į dubenį sudėkite avižinius dribsnius ir kepimo miltelius.
  • Dar kartą sumaišykite visus ingredientus. Leiskite tešlai pailsėti 10 minučių.
    6. Dar kartą sumaišykite visus ingredientus. Leiskite tešlai pailsėti 10 minučių.
  • Reklama
  • Įkaitinkite keptuvę, supilkite aliejų. Naudodami šaukštą tešlą dėkite į keptuvę ir kepkite blynus ant mažos ugnies po 2 minutes iš kiekvi...
    7. Įkaitinkite keptuvę, supilkite aliejų. Naudodami šaukštą tešlą dėkite į keptuvę ir kepkite blynus ant mažos ugnies po 2 minutes iš kiekvienos pusės.
  • Gero apetito!
    8. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai