Bananiniai blynai su avižiniais dribsniais
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Jei norite paįvairinti savo pusryčius, siūlau pasigaminti skanius, purius ir tiesiog skanius bananinius blynus su avižiniais dribsniais. Blynus galima patiekti su vaisiais ir uogomis. Receptui naudosime avižų miltus, rezultatas labai skanus ir apetitą keliantis. Nesijaudinkite, paruoštuose blynuose nėra avižinių dribsnių skonio. Jei mėgstate uogienę, patiekite su blynais, patiekdami galite uždėti ir grietinės. Užsirašykite ir gaminkite su malonumu!
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# Miltai /
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bananai250 gramų
-
Pienas60 Mililitrų
-
Avižiniai miltai100 gramų
-
Kiaušiniai1 vnt
-
Kepimo milteliai1 žiupsnelis
-
Druska1 žiupsnelis
-
Cukrus2 arbatiniai šaukšteliai
-
Aliejus2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Bananą nulupkite ir sutrinkite šakute.
-
Reklama
-
3. Į atskirą dubenį įmuškite vištienos kiaušinį, supilkite pieną, cukrų ir žiupsnelį druskos.
-
4. Viską išmaišykite šluotele ir sudėkite trintą bananą.
-
Reklama
-
5. Dabar į dubenį sudėkite avižinius dribsnius ir kepimo miltelius.
-
6. Dar kartą sumaišykite visus ingredientus. Leiskite tešlai pailsėti 10 minučių.
-
Reklama
-
7. Įkaitinkite keptuvę, supilkite aliejų. Naudodami šaukštą tešlą dėkite į keptuvę ir kepkite blynus ant mažos ugnies po 2 minutes iš kiekvienos pusės.
-
8. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama