Balzamikas namuose
5 (1 įvertinimai)
1 Porcija
10 min.
Apie receptą
Salotoms, grilyje keptai mėsai ar daržovėms pagardinti noriu pasiūlyti šaunų variantą, kaip pasigaminti balzamiko padažą namuose. Paprasta, greita ir tikrai skanu. Verta pabandyti! Iš nedidelio skaičiaus paprastų ingredientų gausite pikantišką, sodrų ir skanų balzamiko skonį. Šis padažas yra tikrai gana universalus, todėl nebijokite iš karto pagaminti didelę partiją ir eksperimentuoti su skirtingais patiekalais.
Paskirtis: Padažų receptai
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Balzamiko actas3 šaukštai
-
Raudonojo vyno actas1 valgomasis šaukštas
-
Alyvuogių aliejus3/4 puodelio
-
Garstyčios1 arbatinis šaukštelis
-
Česnakai1 skiltelė
-
Druska, pipirai, bazilikaspagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Nuluptą česnako skiltelę dėkite į maišytuvo dubenį.
-
2. Supilkite balzamiko actą.
-
Reklama
-
3. Ir vynas.
-
4. Suberkite garstyčias.
-
Reklama
-
5. Įberkite druskos, pipirų, baziliko.
-
6. Plakite iki vientisos masės.
-
Reklama
-
7. Toliau plakdami plona srovele supilkite alyvuogių aliejų. Tada galite supilti į švarų stiklainį ir įdėti į šaldytuvą.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama