Balzamikas namuose

Balzamikas namuose

5 (1 įvertinimai)

1 Porcija
10 min.

Apie receptą

Salotoms, grilyje keptai mėsai ar daržovėms pagardinti noriu pasiūlyti šaunų variantą, kaip pasigaminti balzamiko padažą namuose. Paprasta, greita ir tikrai skanu. Verta pabandyti! Iš nedidelio skaičiaus paprastų ingredientų gausite pikantišką, sodrų ir skanų balzamiko skonį. Šis padažas yra tikrai gana universalus, todėl nebijokite iš karto pagaminti didelę partiją ir eksperimentuoti su skirtingais patiekalais.

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Balzamiko actas
    3 šaukštai
  • Raudonojo vyno actas
    1 valgomasis šaukštas
  • Alyvuogių aliejus
    3/4 puodelio
  • Garstyčios
    1 arbatinis šaukštelis
  • Česnakai
    1 skiltelė
  • Druska, pipirai, bazilikas
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nuluptą česnako skiltelę dėkite į maišytuvo dubenį.
    1. Nuluptą česnako skiltelę dėkite į maišytuvo dubenį.
  • Supilkite balzamiko actą.
    2. Supilkite balzamiko actą.
  • Reklama
  • Ir vynas.
    3. Ir vynas.
  • Suberkite garstyčias.
    4. Suberkite garstyčias.
  • Reklama
  • Įberkite druskos, pipirų, baziliko.
    5. Įberkite druskos, pipirų, baziliko.
  • Plakite iki vientisos masės.
    6. Plakite iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Toliau plakdami plona srovele supilkite alyvuogių aliejų. Tada galite supilti į švarų stiklainį ir įdėti į šaldytuvą.
    7. Toliau plakdami plona srovele supilkite alyvuogių aliejų. Tada galite supilti į švarų stiklainį ir įdėti į šaldytuvą.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai