Azu su bulvėmis

Azu su bulvėmis

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Eksperimentuodami su tradiciniu totorių patiekalu, pagrindinius patiekalus su bulvėmis galite paruošti savo virtuvėje. Tai sotus ir skanus patiekalas, kuris gali būti sotūs pietūs ar vakarienė. Jei tradiciniam azu dažniausiai reikia garnyro, tai azu su bulvėmis yra visiškai išbaigtas patiekalas. Jį paruošti gana paprasta, o skoniu gali nustebinti net ir įmantrius gurmanus.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    600 gramų
  • Bulvės
    6~8 vnt
  • Česnakai
    2~4 skiltelės
  • Druska
    pagal skonį
  • Aliejus
    2~3 šaukštai
  • Svogūnas
    2~3 vnt
  • Marinuoti agurkai
    2~3 vnt
  • Pipirai
    pagal skonį
  • Lauro lapas
    1~2 vnt
  • Pomidorų pasta arba padažas
    3~4 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pagrindinių patiekalų su bulvėmis receptas turėtų prasidėti nuo mėsos. Kiaulieną arba jautieną nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite ...
    1. Pagrindinių patiekalų su bulvėmis receptas turėtų prasidėti nuo mėsos. Kiaulieną arba jautieną nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite mažais gabalėliais. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir įkaitinkite. Sudėkite mėsą ten ir kepkite iki auksinės rudos spalvos.
  • Svogūnus nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais. Atskiroje keptuvėje nedideliame kiekyje augalinio aliejaus pakepinkite svogūną iki auks...
    2. Svogūnus nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais. Atskiroje keptuvėje nedideliame kiekyje augalinio aliejaus pakepinkite svogūną iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Kai svogūnas bus paruoštas, supilkite į jį pomidorų padažą arba pastą.
    3. Kai svogūnas bus paruoštas, supilkite į jį pomidorų padažą arba pastą.
  • Bulves nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite mažais gabalėliais. Sudėkite į keptuvę su mėsa.
    4. Bulves nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite mažais gabalėliais. Sudėkite į keptuvę su mėsa.
  • Reklama
  • Agurkus nusausinkite ir supjaustykite vidutiniais kubeliais. Kepkite nedideliame kiekyje aliejaus 2-4 minutes.
    5. Agurkus nusausinkite ir supjaustykite vidutiniais kubeliais. Kepkite nedideliame kiekyje aliejaus 2-4 minutes.
  • Česnaką nulupkite, išspauskite per spaudą arba supjaustykite mažais gabalėliais. Mėsą ir bulves sumaišykite su pomidorų padažu ir agurkai...
    6. Česnaką nulupkite, išspauskite per spaudą arba supjaustykite mažais gabalėliais. Mėsą ir bulves sumaišykite su pomidorų padažu ir agurkais. Supilkite vandenį arba iš anksto paruoštą sultinį. Įdėkite česnako, lauro lapų, druskos ir pipirų pagal skonį. Palikite troškintis uždengę dangtį, kol iškeps. Azu su bulvėmis prieš patiekiant galima papuošti šviežiomis žolelėmis.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai