Avižiniai sausainiai su kefyru
5 (1 įvertinimai)
15 Porcijos
45 min.
Apie receptą
Traškūs, sveiki ir labai skanūs, kaskart vis kitokie – visa tai apie avižinių sausainių su kefyru gaminimo receptą, kuris ypač patiks tiems, kurie stebi savo svorį. Tai puikus kepimo be cukraus ir sviesto variantas, į kurį tikrai verta atkreipti dėmesį. Klasikinį avižinių sausainių su kefyru receptą galima papildyti bet kokiais cukruotais vaisiais, džiovintais vaisiais, riešutais ar džiovintomis uogomis, kad jie būtų dar patrauklesni ir sveikesni.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Džiovinti vaisiaipagal skonį
-
Kefyras300~350 gramų
-
Avižiniai dribsniai300 gramų
-
Medus1~3 šaukštai
-
Cinamonas1 žiupsnelis
-
Vanilinas1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Dribsnius užpilti kefyru, gerai išmaišyti ir trumpam palikti.
-
2. Kai dribsniai šiek tiek suminkštės, galite pridėti medaus pagal skonį, žiupsnelį vanilino ir cinamono skoniui ir bet kokių džiovintų vaisių.
-
Reklama
-
3. Kruopščiai maišykite, kol tešla taps vienalytė.
-
4. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Iš tešlos suformuokite mažus rutuliukus ir dėkite juos ant kepimo popieriaus. Pašaukite į įkaitintą orkaitę.
-
Reklama
-
5. Svarbu neperdžiovinti avižinių sausainių orkaitėje. Po maždaug 15 minučių galite patikrinti, ar jie paruošti. Leiskite šiek tiek atvėsti ir galėsite patiekti.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama