Avižiniai sausainiai su kefyru

Avižiniai sausainiai su kefyru

5 (1 įvertinimai)

15 Porcijos
45 min.

Apie receptą

Traškūs, sveiki ir labai skanūs, kaskart vis kitokie – visa tai apie avižinių sausainių su kefyru gaminimo receptą, kuris ypač patiks tiems, kurie stebi savo svorį. Tai puikus kepimo be cukraus ir sviesto variantas, į kurį tikrai verta atkreipti dėmesį. Klasikinį avižinių sausainių su kefyru receptą galima papildyti bet kokiais cukruotais vaisiais, džiovintais vaisiais, riešutais ar džiovintomis uogomis, kad jie būtų dar patrauklesni ir sveikesni.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Džiovinti vaisiai
    pagal skonį
  • Kefyras
    300~350 gramų
  • Avižiniai dribsniai
    300 gramų
  • Medus
    1~3 šaukštai
  • Cinamonas
    1 žiupsnelis
  • Vanilinas
    1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Dribsnius užpilti kefyru, gerai išmaišyti ir trumpam palikti.
    1. Dribsnius užpilti kefyru, gerai išmaišyti ir trumpam palikti.
  • Kai dribsniai šiek tiek suminkštės, galite pridėti medaus pagal skonį, žiupsnelį vanilino ir cinamono skoniui ir bet kokių džiovintų vaisių.
    2. Kai dribsniai šiek tiek suminkštės, galite pridėti medaus pagal skonį, žiupsnelį vanilino ir cinamono skoniui ir bet kokių džiovintų vaisių.
  • Reklama
  • Kruopščiai maišykite, kol tešla taps vienalytė.
    3. Kruopščiai maišykite, kol tešla taps vienalytė.
  • Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Iš tešlos suformuokite mažus rutuliukus ir dėkite juos ant kepimo popieriaus. Pašaukite į įkai...
    4. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Iš tešlos suformuokite mažus rutuliukus ir dėkite juos ant kepimo popieriaus. Pašaukite į įkaitintą orkaitę.
  • Reklama
  • Svarbu neperdžiovinti avižinių sausainių orkaitėje. Po maždaug 15 minučių galite patikrinti, ar jie paruošti. Leiskite šiek tiek atvėsti ...
    5. Svarbu neperdžiovinti avižinių sausainių orkaitėje. Po maždaug 15 minučių galite patikrinti, ar jie paruošti. Leiskite šiek tiek atvėsti ir galėsite patiekti.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai