Avižiniai blynai su obuoliais

Avižiniai blynai su obuoliais

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
20 min.

Apie receptą

Tiek suaugusieji, tiek vaikai mėgsta blynus. Juos galima valgyti ir pusryčiams, ir vakarienei. Skanu su grietine ar kazkuo saldaus. Jums patiks šie subtilūs avižiniai blynai su obuoliais! Toks patiekalas kaip blynai niekada nėra nuobodūs. Galite juos kepti keisdami įdarus ir kiekvieną kartą įgaudami vis naują skonį. O įdėję avižinių dribsnių ar sėlenų gauname dar sveikesnį patiekalą.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Vaisiai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pienas
    200 gramų
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Avižiniai dribsniai
    80 gramų
  • Miltai
    100 gramų
  • Cukrus
    2~3 šaukštai
  • Soda
    1 žiupsnelis
  • Augalinis aliejus
    2 šaukštai
  • Obuolys
    1~2 vnt
  • Cinamonas
    1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Kiaušinius išplakti su cukrumi. Supilkite pieną.
    1. Kiaušinius išplakti su cukrumi. Supilkite pieną.
  • Suberkite maltas avižas, cinamoną, soda ir miltus. Maišyti iki vientisos masės.
    2. Suberkite maltas avižas, cinamoną, soda ir miltus. Maišyti iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Obuolius nulupkite, sutarkuokite ir suberkite į tešlą.
    3. Obuolius nulupkite, sutarkuokite ir suberkite į tešlą.
  • Į karštą keptuvę supilkite šiek tiek tešlos ir apkepkite iš abiejų pusių.
    4. Į karštą keptuvę supilkite šiek tiek tešlos ir apkepkite iš abiejų pusių.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    5. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai