Avižiniai blynai su obuoliais
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
20 min.
Apie receptą
Tiek suaugusieji, tiek vaikai mėgsta blynus. Juos galima valgyti ir pusryčiams, ir vakarienei. Skanu su grietine ar kazkuo saldaus. Jums patiks šie subtilūs avižiniai blynai su obuoliais! Toks patiekalas kaip blynai niekada nėra nuobodūs. Galite juos kepti keisdami įdarus ir kiekvieną kartą įgaudami vis naują skonį. O įdėję avižinių dribsnių ar sėlenų gauname dar sveikesnį patiekalą.
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# Miltai /
# Vaisiai /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Pienas200 gramų
-
Kiaušinis1 vnt
-
Avižiniai dribsniai80 gramų
-
Miltai100 gramų
-
Cukrus2~3 šaukštai
-
Soda1 žiupsnelis
-
Augalinis aliejus2 šaukštai
-
Obuolys1~2 vnt
-
Cinamonas1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Kiaušinius išplakti su cukrumi. Supilkite pieną.
-
2. Suberkite maltas avižas, cinamoną, soda ir miltus. Maišyti iki vientisos masės.
-
Reklama
-
3. Obuolius nulupkite, sutarkuokite ir suberkite į tešlą.
-
4. Į karštą keptuvę supilkite šiek tiek tešlos ir apkepkite iš abiejų pusių.
-
Reklama
-
5. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama