Apverstas pyragas su obuoliais ir moliūgais

Apverstas pyragas su obuoliais ir moliūgais

5 (1 įvertinimai)

8 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Kviečiu išbandyti šį deserto receptą: kaip pasigaminti apverstą pyragą su obuoliais ir [serch=moliūgais]. Šis kvapnus ir neįtikėtinai skanus naminis pyragas puikiai tiks arbatai ar net šventei. Vietoj obuolių galite naudoti ananasus (konservuotus arba šviežius) arba kriaušes. Pyragą galima patiekti šiltą, tokiu atveju ant jo uždėkite ledų kaušelį, arba atvėsusį. Iškepusį nedelsdami apverskite ant serviravimo lėkštės ir patiekite.

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai / # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Obuoliai
    2 vnt
  • Rudasis cukrus
    1/3 stiklinės
  • Sviestas
    120 gramų
  • Moliūgų prieskoniai
    pagal skonį
  • Miltai
    1/3 stiklinės
  • Cukrus
    2/3 stiklinės
  • Kepimo milteliai
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Vanilė
    1 arbatinis šaukštelis
  • Moliūgų tyrė
    2/3 stiklinės
  • Pienas
    2/3 stiklinės
  • Kiaušiniai
    1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nulupkite obuolius, išimkite šerdis ir supjaustykite juos mažomis riekelėmis.
    1. Nulupkite obuolius, išimkite šerdis ir supjaustykite juos mažomis riekelėmis.
  • Ištirpinkite 60 gramų sviesto storadugnėje keptuvėje.
    2. Ištirpinkite 60 gramų sviesto storadugnėje keptuvėje.
  • Reklama
  • Sudėkite obuolius į sviestą, suberkite rudąjį cukrų ir 0,5 arbatinio šaukštelio moliūgų pyrago prieskonių. Virkite obuolius ant silpnos u...
    3. Sudėkite obuolius į sviestą, suberkite rudąjį cukrų ir 0,5 arbatinio šaukštelio moliūgų pyrago prieskonių. Virkite obuolius ant silpnos ugnies apie 5–10 minučių, tada išjunkite ugnį.
  • Atskirame dubenyje persijokite miltus, suberkite baltąjį cukrų, druską, kepimo miltelius ir prieskonius.
    4. Atskirame dubenyje persijokite miltus, suberkite baltąjį cukrų, druską, kepimo miltelius ir prieskonius.
  • Reklama
  • Kitame inde sumaišykite moliūgų tyrę, vanilę, pieną, 60 gramų ištirpinto sviesto ir kiaušinius.
    5. Kitame inde sumaišykite moliūgų tyrę, vanilę, pieną, 60 gramų ištirpinto sviesto ir kiaušinius.
  • Sumaišykite moliūgų mišinį su miltų mišiniu ir gerai išmaišykite.
    6. Sumaišykite moliūgų mišinį su miltų mišiniu ir gerai išmaišykite.
  • Reklama
  • Paruoštą moliūgų tešlą dėkite ant obuolių keptuvėje ir išlyginkite.
    7. Paruoštą moliūgų tešlą dėkite ant obuolių keptuvėje ir išlyginkite.
  • Pyragą pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 25–30 minučių.
    8. Pyragą pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 25–30 minučių.
  • Reklama
  • Išimkite pyragą iš orkaitės ir po 7–10 minučių apverskite jį ant lėkštės.
    9. Išimkite pyragą iš orkaitės ir po 7–10 minučių apverskite jį ant lėkštės.
  • Patiekite pyragą šiltą arba šaltą.
    10. Patiekite pyragą šiltą arba šaltą.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai