Antiena kivių marinate
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
14 val.
Apie receptą
Kad antis būtų skani ir minkšta, ją pirmiausia reikia pamarinuoti. Siūlau pasigaminti ančių kojeles su kiviais. Kiviuose yra fermento, dėl kurio mėsa tampa minkšta be papildomos rūgšties. Tokiu būdu galite iškepti kitas anties dalis arba iškepti visą paukštį. Galite paimti net neprinokusius kivius – tai nepakenks marinatui. Jei norite, galite pridėti mėgstamų prieskonių.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Antis500 gramų (ančių kojos)
-
Kivis2 vnt
-
Majonezas2 šaukštai
-
Sojų padažas2 šaukštai
-
Cukrus1 arbatinis šaukštelis
-
Druskapagal skonį
-
Juodieji pipiraipagal skonį
-
Česnakai2 skiltelės
-
Adžikapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus anties su kivi kepimui. Nuplaukite ir nusausinkite ančių kojeles.
-
2. Kivius nuplaukite, nulupkite, supjaustykite ir sudėkite į maišytuvo dubenį. Sudėkite majonezą, sojų padažą, susmulkintą česnaką, pipirus, įdėkite adžiką. Viską išplakti iki vientisos masės.
-
Reklama
-
3. Anties dalis sudėkite į dubenį ir užpilkite marinatu. Viską gerai išmaišykite, uždarykite ir šaldykite 12 valandų.
-
4. Antį dedame į kepimo indą ir užpilame marinatu. Skardą uždenkite folija ir pašaukite į karštą orkaitę. Antieną kepkite 180 laipsnių temperatūroje 1-1,5 valandos, kol suminkštės.
-
Reklama
-
5. Nuimkite foliją, antį užpilkite marinatu ir kepkite be folijos dar 10-20 minučių iki auksinės rudos spalvos. Po kurio laiko išimkite formą su paruošta antiena ir nedelsdami patiekite patiekalą.
-
6. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama