Angelo pyragas

Angelo pyragas

5 (1 įvertinimai)

1 Porcija
1 val.

Apie receptą

Lengvas ir skanus pyragas. Tiksliai laikantis recepto nurodymų, paruošti jį visai nesunku. Palepinkite save nauju desertu, jis jums tikrai patiks. Šis skanus pyragas skirtas tiems, kurie nemėgsta šlapių ir sunkių biskvitų. Gaminant nėra nieko sudėtingo, tereikia griežtai laikytis recepto instrukcijų. Biskvitui kepti pagal šį receptą imsime 18 cm skersmens formą, jokiu būdu netepkite jos sviestu! Biskvitas bus baltas viduje ir sausas. Labai dažnai šis pyragas gaminamas su citrinine varške. Tikiuosi, kad viskas jums pavyks!

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Miltai / # Uogos
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Šviežios uogos
    200 gramų
  • Miltai
    60 gramų
  • Grietinėlė
    400~500 mililitrų (33% riebumo)
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Cukrus
    50 gramų
  • Cukraus pudra
    130 gramų (80
  • Baltymai
    5 vnt (iš didelių kiaušinių)
  • Vanilinis cukrus
    0.5 arbatinio šaukštelio
  • Citrinų rūgštis
    0.5 arbatinio šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
  • Miltus sumaišyti su cukraus pudra ir persijoti.
    1. Miltus sumaišyti su cukraus pudra ir persijoti.
  • Į atšalusius baltymus įberkite žiupsnelį druskos ir išplakite iki standžių putų. Tada įpilkite cukraus, vanilės ir citrinos rūgšties. Pla...
    2. Į atšalusius baltymus įberkite žiupsnelį druskos ir išplakite iki standžių putų. Tada įpilkite cukraus, vanilės ir citrinos rūgšties. Plakite dar 2-3 minutes.
  • Reklama
  • Į baltymus suberkite miltus, sumaišytus su cukraus pudra, atsargiai ir kuo greičiau išmaišykite iš viršaus į apačią.
    3. Į baltymus suberkite miltus, sumaišytus su cukraus pudra, atsargiai ir kuo greičiau išmaišykite iš viršaus į apačią.
  • Gautą tešlą sudėkite į spyruoklinę formą.
    4. Gautą tešlą sudėkite į spyruoklinę formą.
  • Reklama
  • Biskvitas kepamas iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25-30 minučių. Pasirengimą tikriname mediniu dantų krapštuku: įsmeigiame į biskv...
    5. Biskvitas kepamas iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25-30 minučių. Pasirengimą tikriname mediniu dantų krapštuku: įsmeigiame į biskvito vidurį, o išėmus turi būti sausas.
  • Biskvitas turi atvėsti apverstas ir ant grotelių. Biskvitą nuo šoninių sienelių galite atskirti aštriu plonu peiliuku.
    6. Biskvitas turi atvėsti apverstas ir ant grotelių. Biskvitą nuo šoninių sienelių galite atskirti aštriu plonu peiliuku.
  • Reklama
  • Kremui grietinėlę išplakite su cukraus pudra iki purios ir stabilios masės. Neperplakite iki sviesto!
    7. Kremui grietinėlę išplakite su cukraus pudra iki purios ir stabilios masės. Neperplakite iki sviesto!
  • Paruoštą ir atvėsusį biskvitą perpjaukite į du sluoksnius ir aptepkite kremu. Tada pyrago  viršų ir šonus padengiame kremu.
    8. Paruoštą ir atvėsusį biskvitą perpjaukite į du sluoksnius ir aptepkite kremu. Tada pyrago viršų ir šonus padengiame kremu.
  • Reklama
  • Papuoškite nuplautomis ir nusausintomis uogomis.
    9. Papuoškite nuplautomis ir nusausintomis uogomis.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai