Angelo pyragas
5 (1 įvertinimai)
1 Porcija
1 val.
Apie receptą
Lengvas ir skanus pyragas. Tiksliai laikantis recepto nurodymų, paruošti jį visai nesunku. Palepinkite save nauju desertu, jis jums tikrai patiks. Šis skanus pyragas skirtas tiems, kurie nemėgsta šlapių ir sunkių biskvitų. Gaminant nėra nieko sudėtingo, tereikia griežtai laikytis recepto instrukcijų. Biskvitui kepti pagal šį receptą imsime 18 cm skersmens formą, jokiu būdu netepkite jos sviestu! Biskvitas bus baltas viduje ir sausas. Labai dažnai šis pyragas gaminamas su citrinine varške. Tikiuosi, kad viskas jums pavyks!
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# Miltai /
# UogosReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Šviežios uogos200 gramų
-
Miltai60 gramų
-
Grietinėlė400~500 mililitrų (33% riebumo)
-
Druska1 žiupsnelis
-
Cukrus50 gramų
-
Cukraus pudra130 gramų (80
-
Baltymai5 vnt (iš didelių kiaušinių)
-
Vanilinis cukrus0.5 arbatinio šaukštelio
-
Citrinų rūgštis0.5 arbatinio šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Miltus sumaišyti su cukraus pudra ir persijoti.
-
2. Į atšalusius baltymus įberkite žiupsnelį druskos ir išplakite iki standžių putų. Tada įpilkite cukraus, vanilės ir citrinos rūgšties. Plakite dar 2-3 minutes.
-
Reklama
-
3. Į baltymus suberkite miltus, sumaišytus su cukraus pudra, atsargiai ir kuo greičiau išmaišykite iš viršaus į apačią.
-
4. Gautą tešlą sudėkite į spyruoklinę formą.
-
Reklama
-
5. Biskvitas kepamas iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25-30 minučių. Pasirengimą tikriname mediniu dantų krapštuku: įsmeigiame į biskvito vidurį, o išėmus turi būti sausas.
-
6. Biskvitas turi atvėsti apverstas ir ant grotelių. Biskvitą nuo šoninių sienelių galite atskirti aštriu plonu peiliuku.
-
Reklama
-
7. Kremui grietinėlę išplakite su cukraus pudra iki purios ir stabilios masės. Neperplakite iki sviesto!
-
8. Paruoštą ir atvėsusį biskvitą perpjaukite į du sluoksnius ir aptepkite kremu. Tada pyrago viršų ir šonus padengiame kremu.
-
Reklama
-
9. Papuoškite nuplautomis ir nusausintomis uogomis.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama