Agurkai su sausa adžika žiemai

Agurkai su sausa adžika žiemai

5 (1 įvertinimai)

1 Porcija
8 val.

Apie receptą

Pagal šį receptą paruošti agurkai būna traškūs, kvapnūs ir vidutiniškai aštrūs. Jie paruošiami greitai ir be sterilizacijos. Išbandyk! Agurkai su sausa adžika žiemai bus paruošti per 1,5–2 mėnesius. Laikymui geriau dėti į rūsį arba kitoje tamsioje, vėsioje vietoje. Jei norite, į stiklainius galite įdėti kitų žolelių ir česnako.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Druska
    2 šaukštai (su kaupu)
  • Cukrus
    200 gramų
  • Kaukazo adžika
    1 šaukštas (sausas)
  • Vanduo
    1,5 litro
  • Krapai
    1 vnt
  • Krienų lapai
    1 vnt
  • Serbentų lapai
    3 vnt
  • Actas 9%
    200 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus. Agurkus užpilkite šaltu vandeniu ir palikite 5-6 valandoms.
    1. Paruoškite visus ingredientus. Agurkus užpilkite šaltu vandeniu ir palikite 5-6 valandoms.
  • Stiklainius gerai išplaukite soda ir perpilkite verdančiu vandeniu. Į stiklainius sudėkite švarius serbentų lapus, krienus ir krapų šakeles.
    2. Stiklainius gerai išplaukite soda ir perpilkite verdančiu vandeniu. Į stiklainius sudėkite švarius serbentų lapus, krienus ir krapų šakeles.
  • Reklama
  • Agurkus kruopščiai nuplaukite, nupjaukite galiukus ir sandariai sudėkite į paruoštus stiklainius. Ant viršaus uždėkite lapus.
    3. Agurkus kruopščiai nuplaukite, nupjaukite galiukus ir sandariai sudėkite į paruoštus stiklainius. Ant viršaus uždėkite lapus.
  • Stiklainius su agurkais užpilkite karštu vandeniu, uždenkite ir palikite 15 minučių.
    4. Stiklainius su agurkais užpilkite karštu vandeniu, uždenkite ir palikite 15 minučių.
  • Reklama
  • Į puodą suberkite cukrų, druską ir sausą adžiką. Supilkite vandenį ir užvirinkite. Virkite sūrymą 5 minutes, tada supilkite actą.
    5. Į puodą suberkite cukrų, druską ir sausą adžiką. Supilkite vandenį ir užvirinkite. Virkite sūrymą 5 minutes, tada supilkite actą.
  • Iš stiklainių nupilkite vandenį ir užpilkite sūrymu, uždarykite išvirtus dangteliais ir apversdami apvyniokite, kol atvės.
    6. Iš stiklainių nupilkite vandenį ir užpilkite sūrymu, uždarykite išvirtus dangteliais ir apversdami apvyniokite, kol atvės.
  • Reklama
  • Linksmų pasiruošimų!
    7. Linksmų pasiruošimų!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai