Agurkai savo sultyse žiemai
3.8 (5 įvertinimai)
6 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Šiandien siūlau jums labai įdomų agurkų marinavimo būdą – jie konservuoti savo sultyse! Agurkai kvapnūs, traškūs ir vidutiniškai aštrūs. Šis ingredientų kiekis skaičiuojamas 1 trijų litrų stiklainiui arba 3 stiklainiams po 1 litrą. Agurkų sultims galite naudoti agurkus, kurie prarado išvaizdą: pernokę, negražios formos arba su defektais. Tada agurkų minkštimas gali būti naudojamas sriuboms ar padažams gaminti.
Paskirtis: Konservavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Agurkai3 kilogramai (1,5 kg – sveiki, 1,5 kg – agurkų sultims)
-
Česnakai2~3 skiltelės
-
Krieno lapelis1 vnt
-
Krapaipagal skonį
-
Lauro lapas1~2 vnt
-
Pipirų žirneliai3~5 vnt
-
Serbentų lapaipagal skonį
-
Druska3 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Agurkus nuplaukite ir pamirkykite šaltame vandenyje 1-2 valandas. Tada nupilkite vandenį, nusausinkite agurkus.
-
Reklama
-
3. Dalį agurkų sutarkuokite stambia tarka arba perkoškite per mėsmalę. Įberkite druskos ir palikite 15 minučių.
-
4. Į Sterilizuotus stiklainius suberkite prieskonius: krienų ir serbentų lakštą, lauro lapą, krapus, smulkintą česnaką ir pipirų žirnelius.
-
Reklama
-
5. Visus agurkus sandariai sudėkite į stiklainį.
-
6. Tada suberkite tarkuotus agurkus. Uždarytą stiklainį pakratykite taip, kad skystis visiškai apsemtų visus agurkus.
-
Reklama
-
7. Gerų pasiruošimų!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3.8/5 (5 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama