Agrastų uogienė su imbieru

Agrastų uogienė su imbieru

5 (1 įvertinimai)

7 Porcijos
7 val.

Apie receptą

Agrastų uogienė malonaus saldžiarūgščio skonio, bet ne išraiškingo aromato. Bet jei norite, kad uogienė būtų pikantiškesnė ir įdomesnė, gamindami įdėkite imbiero. Tokią agrastų uogienę reikia laikyti sausoje, tamsioje vietoje. Tam tinka rūsys, bet puikiai tiks ir bute. Uogienė tinka patiekti sūrio pyragus ar blynus, gerti arbatą ar dėti į kepinius.

Receptai pagal ingredientus: # Uogos
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Agrastai
    300 gramų
  • Cukrus
    200 gramų
  • Imbieras (mažas gabalėlis)
    1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Išrūšiuokite uogas, nuplaukite ir pašalinkite uodegas.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Išrūšiuokite uogas, nuplaukite ir pašalinkite uodegas.
  • Kiekvieną uogą keliose vietose subadykite dantų krapštuku. Agrastus suberkite į storadugnį puodą ir pabarstykite cukrumi. Viską palikite ...
    2. Kiekvieną uogą keliose vietose subadykite dantų krapštuku. Agrastus suberkite į storadugnį puodą ir pabarstykite cukrumi. Viską palikite 12 valandų, kad uogos išsiskirtų sultys.
  • Reklama
  • Puodą pastatykite ant mažos ugnies ir užvirinkite. Virkite uogienę 10 minučių maišydami ir pašalindami putas. Imbierą sutarkuokite ir sud...
    3. Puodą pastatykite ant mažos ugnies ir užvirinkite. Virkite uogienę 10 minučių maišydami ir pašalindami putas. Imbierą sutarkuokite ir sudėkite į uogienę, išmaišykite.
  • Virkite uogienę dar 20 minučių, paruoštą uogienę išpilstykite į karštus, sterilizuotus stiklainius, užsukite ir apverskite stiklainius au...
    4. Virkite uogienę dar 20 minučių, paruoštą uogienę išpilstykite į karštus, sterilizuotus stiklainius, užsukite ir apverskite stiklainius aukštyn kojomis. Leiskite uogienei visiškai atvėsti, apverskite ir laikykite.
  • Reklama
  • Gerų pasiruošimų!
    5. Gerų pasiruošimų!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai