Adžika su morkomis ir obuoliais
5 (1 įvertinimai)
1 Porcija
3 val.
Apie receptą
Mėgstu eksperimentuoti su įvairiais padažais prie mėsos patiekalų. Šiandien išmoksime virti skanią aštrią adžiką su morkomis ir obuoliais. Visi mano šeimoje ją myli! Imame pomidorus dėl sultingumo ir saldumo, obuolį – dėl švelnumo ir rūgštumo, aitriąją papriką ir česnaką – dėl aštrumo – ir gauname skanų, aštrų ir kvapnų padažą. Tokią adžiką galima patiekti su pirmuoju ir antruoju patiekalais. Virkite su malonumu!
Paskirtis: Konservavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Pomidorai1 kilogramas
-
Saldžioji paprika500 gramų
-
Morkos250 gramų
-
Česnakai100 gramų
-
Rūgštūs obuoliai250 gramų
-
Aitrioji paprika50 gramų
-
Aliejus50 mililitrų
-
Druska1 arbatinis šaukštelis (su kaupeliu)
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
-
Cukrus1 arbatinis šaukštelis (su kaupeliu)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite daržoves ir obuolius.
-
2. Nuplaukite ir nuvalykite daržoves, supjaustykite dideliais gabalėliais. Sumalkite per mėsmalę. Pirmiausia sumalkite pomidorą.
-
Reklama
-
3. Tada – paprika ir aitrioji paprika.
-
4. Po paprikų sumalame morkas, česnaką ir obuolius.
-
Reklama
-
5. Įpilkite druskos, cukraus, augalinio aliejaus ir juodųjų pipirų. Išmaišykite, užvirinkite, sumažinkite ugnį iki minimumo ir troškinkite 2 valandas, retkarčiais pamaišydami.
-
6. Tada supilstykite į sterilius stiklainius ir užsukite dangtelius. Adžikos išeiga yra 1,2 litro. Laikyti vėsioje vietoje.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama