Adžika su morkomis ir obuoliais

Adžika su morkomis ir obuoliais

5 (1 įvertinimai)

1 Porcija
3 val.

Apie receptą

Mėgstu eksperimentuoti su įvairiais padažais prie mėsos patiekalų. Šiandien išmoksime virti skanią aštrią adžiką su morkomis ir obuoliais. Visi mano šeimoje ją myli! Imame pomidorus dėl sultingumo ir saldumo, obuolį – dėl švelnumo ir rūgštumo, aitriąją papriką ir česnaką – dėl aštrumo – ir gauname skanų, aštrų ir kvapnų padažą. Tokią adžiką galima patiekti su pirmuoju ir antruoju patiekalais. Virkite su malonumu!

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Vaisiai
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pomidorai
    1 kilogramas
  • Saldžioji paprika
    500 gramų
  • Morkos
    250 gramų
  • Česnakai
    100 gramų
  • Rūgštūs obuoliai
    250 gramų
  • Aitrioji paprika
    50 gramų
  • Aliejus
    50 mililitrų
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis (su kaupeliu)
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Cukrus
    1 arbatinis šaukštelis (su kaupeliu)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite daržoves ir obuolius.
    1. Paruoškite daržoves ir obuolius.
  • Nuplaukite ir nuvalykite daržoves, supjaustykite dideliais gabalėliais. Sumalkite per mėsmalę. Pirmiausia sumalkite pomidorą.
    2. Nuplaukite ir nuvalykite daržoves, supjaustykite dideliais gabalėliais. Sumalkite per mėsmalę. Pirmiausia sumalkite pomidorą.
  • Reklama
  • Tada – paprika ir aitrioji paprika.
    3. Tada – paprika ir aitrioji paprika.
  • Po paprikų sumalame morkas, česnaką ir obuolius.
    4. Po paprikų sumalame morkas, česnaką ir obuolius.
  • Reklama
  • Įpilkite druskos, cukraus, augalinio aliejaus ir juodųjų pipirų. Išmaišykite, užvirinkite, sumažinkite ugnį iki minimumo ir troškinkite 2...
    5. Įpilkite druskos, cukraus, augalinio aliejaus ir juodųjų pipirų. Išmaišykite, užvirinkite, sumažinkite ugnį iki minimumo ir troškinkite 2 valandas, retkarčiais pamaišydami.
  • Tada supilstykite į sterilius stiklainius ir užsukite dangtelius. Adžikos išeiga yra 1,2 litro. Laikyti vėsioje vietoje.
    6. Tada supilstykite į sterilius stiklainius ir užsukite dangtelius. Adžikos išeiga yra 1,2 litro. Laikyti vėsioje vietoje.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai