Žuvis troškinta aštriame padaže
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Šiame padaže troškinta žuvis yra mega aromatinga ir aštri. Puikus pasirinkimas pietums arba patiekiamas ant šventinio stalo kaip karštas užkandis. Naudokite receptą! Jei mėgstate marinuotą žuvį, jums turėtų patikti ir šis variantas. Prie šio patiekalo tinka bet kokia baltoji jūros žuvis. Joje mažai kaulų, ji nėra sausa, todėl yra labai minkšta ir švelni.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Žuvis /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Žuvis400 gramų
-
Žuvies sultinys100 mililitrų
-
Svogūnai1 vnt
-
Pomidoras2 vnt
-
Paprika1 vnt (raudona)
-
Česnakai3 skiltelės
-
Aštrus pipiras1 vnt
-
Druskapagal skonį
-
Juodieji pipiraipagal skonį
-
Rūkyta malta paprika1 arbatinis šaukštelis
-
Alyvuogių aliejus2 šaukštai
-
Kmynai1/2 arbatinio šaukštelio
-
Citrinos sultys1 arbatinis šaukštelis
-
Cukrus1 arbatinis šaukštelis
-
Žalumynaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Nuplaukite daržoves ir, jei reikia, nulupkite.
-
2. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir pakepinkite 7 minutes.
-
Reklama
-
3. Papriką išvalykite, supjaustykite kubeliais ir suberkite į svogūną, išmaišykite.
-
4. Pomidorus sutarkuokite, nuimdami odelę. Sudėkite į keptuvę ir supilkite žuvies sultinį.
-
Reklama
-
5. Daržoves troškinkite ant silpnos ugnies 10 minučių. Pridėti papriką.
-
6. Česnaką susmulkinkite, įberkite kmynų, druskos, pipirų ir grūstuve viską sutrinkite į košę. Sudėkite į keptuvę.
-
Reklama
-
7. Viską išmaišykite, sudėkite žuvies filė, supjaustykite gabalėliais. Uždenkite keptuvę dangčiu, sumažinkite ugnį ir troškinkite 5 minutes.
-
8. Atsargiai apverskite žuvį ir troškinkite dar 10 minučių. Tada nukelkite nuo ugnies ir patiekite.
-
Reklama
-
9. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama