Žuvis troškinta aštriame padaže

Žuvis troškinta aštriame padaže

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Šiame padaže troškinta žuvis yra mega aromatinga ir aštri. Puikus pasirinkimas pietums arba patiekiamas ant šventinio stalo kaip karštas užkandis. Naudokite receptą! Jei mėgstate marinuotą žuvį, jums turėtų patikti ir šis variantas. Prie šio patiekalo tinka bet kokia baltoji jūros žuvis. Joje mažai kaulų, ji nėra sausa, todėl yra labai minkšta ir švelni.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Žuvis
    400 gramų
  • Žuvies sultinys
    100 mililitrų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Pomidoras
    2 vnt
  • Paprika
    1 vnt (raudona)
  • Česnakai
    3 skiltelės
  • Aštrus pipiras
    1 vnt
  • Druska
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Rūkyta malta paprika
    1 arbatinis šaukštelis
  • Alyvuogių aliejus
    2 šaukštai
  • Kmynai
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Citrinos sultys
    1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus
    1 arbatinis šaukštelis
  • Žalumynai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Nuplaukite daržoves ir, jei reikia, nulupkite.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Nuplaukite daržoves ir, jei reikia, nulupkite.
  • Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir pakepinkite 7 minutes.
    2. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir pakepinkite 7 minutes.
  • Reklama
  • Papriką išvalykite, supjaustykite kubeliais ir suberkite į svogūną, išmaišykite.
    3. Papriką išvalykite, supjaustykite kubeliais ir suberkite į svogūną, išmaišykite.
  • Pomidorus sutarkuokite, nuimdami odelę. Sudėkite į keptuvę ir supilkite žuvies sultinį.
    4. Pomidorus sutarkuokite, nuimdami odelę. Sudėkite į keptuvę ir supilkite žuvies sultinį.
  • Reklama
  • Daržoves troškinkite ant silpnos ugnies 10 minučių. Pridėti papriką.
    5. Daržoves troškinkite ant silpnos ugnies 10 minučių. Pridėti papriką.
  • Česnaką susmulkinkite, įberkite kmynų, druskos, pipirų ir grūstuve viską sutrinkite į košę. Sudėkite į keptuvę.
    6. Česnaką susmulkinkite, įberkite kmynų, druskos, pipirų ir grūstuve viską sutrinkite į košę. Sudėkite į keptuvę.
  • Reklama
  • Viską išmaišykite, sudėkite žuvies filė, supjaustykite gabalėliais. Uždenkite keptuvę dangčiu, sumažinkite ugnį ir troškinkite 5 minutes.
    7. Viską išmaišykite, sudėkite žuvies filė, supjaustykite gabalėliais. Uždenkite keptuvę dangčiu, sumažinkite ugnį ir troškinkite 5 minutes.
  • Atsargiai apverskite žuvį ir troškinkite dar 10 minučių. Tada nukelkite nuo ugnies ir patiekite.
    8. Atsargiai apverskite žuvį ir troškinkite dar 10 minučių. Tada nukelkite nuo ugnies ir patiekite.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    9. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai