Žuvis su žiediniais kopūstais orkaitėje

Žuvis su žiediniais kopūstais orkaitėje

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Noriu pasidalinti žuvies su žiediniais kopūstais orkaitėje receptu. Patiekalas patiks skanaus ir sveiko maisto mėgėjams. Norėdami kepti žuvį su žiediniais kopūstais, patariu naudoti bet kokią baltą žuvį, kad ji būtų be kaulų. Galite kepti su įprasta pangasija - tai taip pat labai skanu. Žiedinis kopūstas iškepęs yra labai skanus, nesausas. Pirmiausia galite nuplikyti verdančiu vandeniu.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Balta žuvis
    1 kilogramas
  • Žiediniai kopūstai
    1 vnt
  • Svogūnai
    3~4 vnt
  • Morkos
    1~2 vnt
  • Pomidorai
    1~2 vnt
  • Pienas
    150 mililitrų
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Sūris
    150 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Sutarkuotas morkas ir svogūnus pakepinkite iki auksinės rudos spalvos. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Ant kepimo indą sudėkite dar...
    1. Sutarkuotas morkas ir svogūnus pakepinkite iki auksinės rudos spalvos. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Ant kepimo indą sudėkite daržoves, o ant viršaus – porcijomis supjaustytus žuvies gabalėlius. Pagardinkite druska ir pipirais. Pašaukite į orkaitę 15 minučių.
  • Kopūstus lengvai apvirkite pasūdytame vandenyje. Kiaušinius sumaišykite su pienu, įberkite prieskonių pagal skonį.
    2. Kopūstus lengvai apvirkite pasūdytame vandenyje. Kiaušinius sumaišykite su pienu, įberkite prieskonių pagal skonį.
  • Reklama
  • Išimkite žuvį iš orkaitės – ji beveik paruošta.
    3. Išimkite žuvį iš orkaitės – ji beveik paruošta.
  • Ant viršaus paskleiskite kopūstą ir pjaustytus pomidorus.
    4. Ant viršaus paskleiskite kopūstą ir pjaustytus pomidorus.
  • Reklama
  • Užpildykite pieno ir kiaušinių mišiniu. Pabarstykite tarkuotu sūriu.
    5. Užpildykite pieno ir kiaušinių mišiniu. Pabarstykite tarkuotu sūriu.
  • Vėl pašaukite į orkaitę 30 minučių, kol taps auksinės rudos spalvos.
    6. Vėl pašaukite į orkaitę 30 minučių, kol taps auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    7. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai