Žuvis grietinės padaže su daržovėmis ir parmezanu
5 (2 įvertinimai)
3 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Gardus patiekalas tiek šventiniam stalui, tiek darbo dienos vakarienei. Patiekite su ryžiais arba bulvių koše ir tikrai visi liks sužavėti! Gardus, sultingas ir aromatingas patiekalas! Parmezano padažas suteikia išskirtinai subtilų skonį. Rekomenduoju naudoti žuvies filė be kaulų ir gausiai pabarstyti gatavą patiekalą šviežiomis žolelėmis.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# ŽuvisReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Žuvis700 gramų
-
Svogūnai1~2 vnt
-
Grietinė2 šaukštai
-
Svogūnų laiškai1 sauja
-
Krapai1 sauja
-
Pomidorai1 vnt
-
Parmezanas50 gramų
-
Prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Kepimo indą ištepkite aliejumi ir ant dugno sudėkite smulkintus svogūnus.
-
2. Sudėkite supjaustytą žuvį.
-
Reklama
-
3. Atskirai sumaišykite susmulkintas žoleles ir grietinę.
-
4. Sudėkite pjaustytus pomidorus, prieskonius ir tarkuotą sūrį. Viską sumaišykite.
-
Reklama
-
5. Žuvį aptepkite grietinės mišiniu. Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 30–40 minučių.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama