Žuvis grietinės padaže su daržovėmis ir parmezanu

Žuvis grietinės padaže su daržovėmis ir parmezanu

5 (2 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Gardus patiekalas tiek šventiniam stalui, tiek darbo dienos vakarienei. Patiekite su ryžiais arba bulvių koše ir tikrai visi liks sužavėti! Gardus, sultingas ir aromatingas patiekalas! Parmezano padažas suteikia išskirtinai subtilų skonį. Rekomenduoju naudoti žuvies filė be kaulų ir gausiai pabarstyti gatavą patiekalą šviežiomis žolelėmis.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Žuvis
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Žuvis
    700 gramų
  • Svogūnai
    1~2 vnt
  • Grietinė
    2 šaukštai
  • Svogūnų laiškai
    1 sauja
  • Krapai
    1 sauja
  • Pomidorai
    1 vnt
  • Parmezanas
    50 gramų
  • Prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Kepimo indą ištepkite aliejumi ir ant dugno sudėkite smulkintus svogūnus.
    1. Kepimo indą ištepkite aliejumi ir ant dugno sudėkite smulkintus svogūnus.
  • Sudėkite supjaustytą žuvį.
    2. Sudėkite supjaustytą žuvį.
  • Reklama
  • Atskirai sumaišykite susmulkintas žoleles ir grietinę.
    3. Atskirai sumaišykite susmulkintas žoleles ir grietinę.
  • Sudėkite pjaustytus pomidorus, prieskonius ir tarkuotą sūrį. Viską sumaišykite.
    4. Sudėkite pjaustytus pomidorus, prieskonius ir tarkuotą sūrį. Viską sumaišykite.
  • Reklama
  • Žuvį aptepkite grietinės mišiniu. Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 30–40 minučių.
    5. Žuvį aptepkite grietinės mišiniu. Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 30–40 minučių.
  • Skanaus!
    6. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai