Žiedinių kopūstų sriuba su lašiša

Žiedinių kopūstų sriuba su lašiša

5 (2 įvertinimai)

4 Porcijos
50 min.

Apie receptą

Jeigu jums patinka skanios, švelnios trintos sriubos, tuomet šis variantas jums tikrai patiks. Sriuba lengva, saldi ir tiesiog aksominės konsistencijos, o tekstūros suteikia žuvis. Sriubą galite virti tiesiog be saldžiųjų bulvių, bet tada spalva bus ne tokia patraukli, arba žiedinį kopūstą pakeiskite brokoliais. Rožinę lašišą galima pakeisti bet kokia pasirinkta raudona žuvimi.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Žuvis
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Žiediniai kopūstai
    300 gramų
  • Saldžioji bulvė
    200 gramų
  • Rožinė lašiša
    200 gramų
  • Porai
    100 gramų
  • Bulvės
    2 vnt
  • Grietinėlė
    80 mililitrų (20
  • Vanduo
    1 litras
  • Aliejus
    1 šaukštas
  • Sviestas
    15 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Sausi žalumynai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Nulupkite ir nuplaukite daržoves.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Nulupkite ir nuplaukite daržoves.
  • Bulves ir saldžiąsias bulves supjaustykite vidutiniais kubeliais ir sudėkite į storadugnį puodą. Žiedinį kopūstą suskirstykite žiedynais ...
    2. Bulves ir saldžiąsias bulves supjaustykite vidutiniais kubeliais ir sudėkite į storadugnį puodą. Žiedinį kopūstą suskirstykite žiedynais ir sudėkite į bulves. Į puodą supilkite vandenį ir virkite daržoves ant vidutinės ugnies 25 minutes po užvirimo.
  • Reklama
  • Į keptuvę supilkite augalinį aliejų, supilkite sviestą ir kaitinkite ant vidutinės ugnies. Porą smulkiai supjaustykite žiedeliais ir maiš...
    3. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų, supilkite sviestą ir kaitinkite ant vidutinės ugnies. Porą smulkiai supjaustykite žiedeliais ir maišydami pakepinkite 5 minutes.
  • Į keptuvę su daržovėmis suberkite pakepintus porus. Viską pasūdykite, pipiruokite ir virkite dar 2-3 minutes.
    4. Į keptuvę su daržovėmis suberkite pakepintus porus. Viską pasūdykite, pipiruokite ir virkite dar 2-3 minutes.
  • Reklama
  • Sriubą sutrinkite trintuvu iki vientisos masės. Į sriubą supilkite grietinėlę, išmaišykite ir padėkite ant silpnos ugnies. Maišydami užvi...
    5. Sriubą sutrinkite trintuvu iki vientisos masės. Į sriubą supilkite grietinėlę, išmaišykite ir padėkite ant silpnos ugnies. Maišydami užvirkite kalafiorų sriubą, pakaitinkite porą minučių ir nukelkite nuo ugnies.
  • Rožinę lašišą išpjaustykite į filė, pašalinkite odą ir visus kaulus. Supjaustykite filė gabalėliais, įberkite druskos, pipirų ir kepkite ...
    6. Rožinę lašišą išpjaustykite į filė, pašalinkite odą ir visus kaulus. Supjaustykite filė gabalėliais, įberkite druskos, pipirų ir kepkite keptuvėje su augaliniu aliejumi 2-3 minutes, kol iškeps. Paruoštą sriubą supilstykite į dubenėlius, sudėkite keptą rausvą lašišą, žoleles ir patiekite.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    7. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai