Žiedinių kopūstų salotos

Žiedinių kopūstų salotos

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
25 min.

Apie receptą

Šios salotos gaminamos su žaliu žiediniu kopūstu, morkomis, agurkais, paprika, žolelėmis ir lengvu užpilu. Šiose salotose labai daug vitaminų, o tai svarbu bet kuriuo metų laiku. Štai paprastas žalių žiedinių kopūstų salotų receptas. Kopūstą padalinkite į žiedynus ir susmulkinkite, susmulkinkite daržoves ir prieskonines žoleles. Sumaišykite visus ingredientus salotų dubenyje ir pagardinkite salotas padažu. Laimingo gaminimo!

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Žiediniai kopūstai
    200 gramų (viena galva)
  • Morkos
    1 vnt
  • Paprika
    1 vnt
  • Agurkas
    1 vnt
  • Petražolės, krapai, svogūnų laiškai
    pagal skonį
  • Salierų šakelės
    2~3 vnt
  • Saulėje džiovinti pomidorai
    2~3 vnt (nebūtina)
  • Citrina
    1 vnt (sultys)
  • Sezamų sėklų pasta
    2.5 šaukšto
Reklama
Gaminimo eiga
  • Kopūstą nuplaukite, suskirstykite į žiedynus ir sudėkite į dubenį arba trintuvą.
    1. Kopūstą nuplaukite, suskirstykite į žiedynus ir sudėkite į dubenį arba trintuvą.
  • Susmulkinkite iki vientisos masės, tačiau išlaikant kopūsto struktūrą.
    2. Susmulkinkite iki vientisos masės, tačiau išlaikant kopūsto struktūrą.
  • Reklama
  • Daržoves nulupkite ir nuplaukite. Smulkiai supjaustykite pusę agurko, morką, papriką, petražoles ir kelias šakeles svogūnų laiškų, o jei ...
    3. Daržoves nulupkite ir nuplaukite. Smulkiai supjaustykite pusę agurko, morką, papriką, petražoles ir kelias šakeles svogūnų laiškų, o jei naudojate, supjaustykite saulėje džiovintus pomidorus.
  • Į didelį dubenį sumeskite žiedinius kopūstus ir pjaustytas daržoves.
    4. Į didelį dubenį sumeskite žiedinius kopūstus ir pjaustytas daržoves.
  • Reklama
  • Į trintuvo dubenį sudėkite pusę agurko, salierą, krapus, pirmiausia supjaustykite gabalėliais. Išspauskite ten vienos citrinos sultis ir ...
    5. Į trintuvo dubenį sudėkite pusę agurko, salierą, krapus, pirmiausia supjaustykite gabalėliais. Išspauskite ten vienos citrinos sultis ir įdėkite sezamų sėklų pastos. Jei neturite pastos, tiks ir sezamų aliejus – įpilkite 2-3 šaukštus. Viską išplakti, kol pasidarys tyrės padažas.
  • Gautu padažu pagardinkite salotas ir patiekite. Gero apetito!
    6. Gautu padažu pagardinkite salotas ir patiekite. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai