Žiedinių kopūstų ir lašišos apkepas

Žiedinių kopūstų ir lašišos apkepas

3.6 (3 įvertinimai)

5-7 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Jei norite išbandyti naują ir įdomų receptą, arba tiesiog nežinote, ką gaminti vakarienei, šis pasirinkimas tikrai jums. Labai skanus ir sveikas apkepas, tinkantis visai šeimai! Tai pats subtiliausias žiedinio kopūsto ir lašišos apkepas, gamintas su specialiu kreminiu padažu, kurį norėsis pakartoti dar ne kartą. Puikiai tiks kaip skanėstas svečiams ant šventinio stalo ir tikrai neliks be dėmesio. Patiekite šiltą vieną.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Žuvis
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Šviežia lašiša
    600 gramų
  • Žiediniai kopūstai
    600 gramų
  • Grietinėlė 10%
    250 mililitrų
  • Kiaušiniai
    2~3 vnt
  • Sūris 'Mozzarella'
    100 gramų
  • Augalinis aliejus
    1 valgomasis šaukštas (formelės patepimui)
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Lašišos kepsnius galima pakeisti filė ar net sūdyta žuvimi. Žiediniai kopūstai tinka tiek švieži, tiek šaldyti.
    1. Lašišos kepsnius galima pakeisti filė ar net sūdyta žuvimi. Žiediniai kopūstai tinka tiek švieži, tiek šaldyti.
  • Žuvį nuplaukite, nusausinkite popieriniais rankšluosčiais, pašalinkite keterą, odą ir kaulus. Minkštimą supjaustykite vidutinio dydžio ga...
    2. Žuvį nuplaukite, nusausinkite popieriniais rankšluosčiais, pašalinkite keterą, odą ir kaulus. Minkštimą supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Išvalius žuvį liko apie 400 gramų gryno minkštimo.
  • Reklama
  • Žiedinį kopūstą padalinkite į mažus žiedynus.
    3. Žiedinį kopūstą padalinkite į mažus žiedynus.
  • Kopūstą suberkite į verdantį, pasūdytą vandenį ir virkite 3-5 minutes. Tada suberkite į sietelį, kad nuvarvėtų visas vanduo.
    4. Kopūstą suberkite į verdantį, pasūdytą vandenį ir virkite 3-5 minutes. Tada suberkite į sietelį, kad nuvarvėtų visas vanduo.
  • Reklama
  • Paruoškite pieno ir kiaušinių įdarą. Sumaišykite vištienos kiaušinius, grietinėlę, druską ir juoduosius pipirus. Pagal skonį galite pridė...
    5. Paruoškite pieno ir kiaušinių įdarą. Sumaišykite vištienos kiaušinius, grietinėlę, druską ir juoduosius pipirus. Pagal skonį galite pridėti mėgstamų prieskonių.
  • Sūrį sutarkuokite smulkia tarka ir suberkite į įdarą, išmaišykite.
    6. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka ir suberkite į įdarą, išmaišykite.
  • Reklama
  • Kepimo indą sutepkite augaliniu aliejumi, sudėkite kopūstus ir žuvį.
    7. Kepimo indą sutepkite augaliniu aliejumi, sudėkite kopūstus ir žuvį.
  • Užpildykite įdaru ir kepkite iki 190-200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25-30 min.
    8. Užpildykite įdaru ir kepkite iki 190-200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25-30 min.
  • Reklama
  • Patiekite apkepą kaip savarankišką patiekalą šiltoje formoje. Skanaus!
    9. Patiekite apkepą kaip savarankišką patiekalą šiltoje formoje. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.6/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai