Žiedinių kopūstų apkepas su kalakutiena ir sūriu
4 (2 įvertinimai)
4 Porcijos
50 min.
Apie receptą
Šis kalakutienos ir žiedinių kopūstų apkepas puikiai tiks sotiems pusryčiams ar pietums. Toks apkepas paįvairina meniu ir jūsų šeimai jis tikrai patiks. Žiediniai kopūstai puikiai dera su kalakutiena. Patiekalas švelnus, purus, kreminis ir maistingas, su rausva sūrio plutele. O šis patiekalas nekaloringas ir puikiai tiks prie nekaloringos dietos.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Žiediniai kopūstai300 gramų
-
Kalakutienos filė400 gramų
-
Kiaušiniai3 vnt
-
Pienas150 mililitrų
-
Sūris100 gramų (kietas)
-
Aliejus1 Arbatos šaukštelis (formos tepimui)
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Įjunkite orkaitę, nustatykite temperatūrą iki 180 laipsnių.
-
2. Žiedinį kopūstą nuplaukite, nusausinkite. Išardykite į mažus žiedynus.
-
Reklama
-
3. Kalakutienos filė supjaustykite mažais gabalėliais. Dubenyje sumaišykite žiedinius kopūstus, kalakutieną, druską ir juoduosius pipirus.
-
4. Kepimo indą sutepkite augaliniu aliejumi, sudėkite paruoštus kopūstus ir mėsą.
-
Reklama
-
5. Įdarui vištienos kiaušinius sumaišykite su trupučiu druskos.
-
6. Įpilkite pieno ir išmaišykite šluotele.
-
Reklama
-
7. Viską užpilkite kiaušinių plakiniu.
-
8. Sutarkuokite sūrį ir pabarstykite ant viršaus. Dėkite į įkaitintą orkaitę kepti 30-40 minučių, kol taps auksinės rudos spalvos.
-
Reklama
-
9. Patiekite šiltą.
-
10. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama