Želė su grietine
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
3 val.
Apie receptą
Želė su grietine – lengvas desertas puikiai nuotaikai. Želė skonis saldžiarūgštis. Džiovinti vaisiai, šviežios uogos ar kiviai puikiai atrodo su balta želė. Želė su grietine gali būti savaime neįprastas desertas. Šią tirštą baltą želė galite naudoti ir kaip želė pyrago sluoksnį. Gražiai atrodys torto formoje pagaminta želė su grietine. Įdomus sprendimas – porcijomis patiekti grietinės želė su vaisiais. Taip pat galite papuošti želė su grietinėle, uogomis ar tarkuotu šokoladu. Desertui naudokite riebią grietinę, tirštą ir visada šviežią. Jei norite, sureguliuokite saldumą pagal savo skonį.
Paskirtis: Desertų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Grietinė250 gramų (15
-
Cukrus50 gramų
-
Želatina13 gramų
-
Želatina4 šaukštai
-
Uogospagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
-
2. Želatiną užpilti šaltu virintu pienu ir palikti 30 minučių, kad išbrinktų.
-
Reklama
-
3. Į dubenį sudėkite grietinę ir suberkite cukrų. Maišykite, kol cukrus visiškai ištirps.
-
4. Želatiną ištirpinkite vandens vonelėje, atvėsinkite, supilkite į grietinę ir išmaišykite iki vientisos masės.
-
Reklama
-
5. Supilkite grietinės mišinį į formeles ir šaldykite 3-4 valandas, kol sustings. Išimkite želė iš formelių, papuoškite ir patiekite.
-
6. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama