Zefyrų tortas be kepimo

Zefyrų tortas be kepimo

5 (3 įvertinimai)

1 Porcija
3 val.

Apie receptą

Ar norite pagaminti nuostabiai subtilų desertą? Jūsų dėmesiui tortas iš zefyrų be kepimo. Lengvos tekstūros kremo ir vaisių suflė, puikus tortas visai šeimai. Zefyrus daugelis laiko mažiausiai kaloringu saldumynu. Štai kodėl idėja iš jo pagaminti desertą atrodo labai sėkminga. O jei į zefyrų tortą įdėsite daugiau vaisių be kepimo, toks desertas taps ne tik neįtikėtinai skanus, bet ir sveikas. Jais galite pavaišinti ne tik savo šeimą, bet ir paruošti šventiniam stalui.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Uogos / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Zefyras
    300 gramų
  • Grietinėlė
    250 gramų
  • Cukrus
    50~100 gramų
  • Riešutai
    50~80 gramų
  • Braškės
    150 gramų
  • Kiviai
    150 gramų
  • Šokoladas arba cukruoti vaisiai
    20~40 gramų (papuošimui.)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Zefyrų torto gaminimo be kepimo receptas itin paprastas, su juo susidoros net pradedantysis virtuvėje. Pirmiausia turite paruošti visus r...
    1. Zefyrų torto gaminimo be kepimo receptas itin paprastas, su juo susidoros net pradedantysis virtuvėje. Pirmiausia turite paruošti visus reikalingus ingredientus. Be pagrindinio – zefyro, torto komponentus galima keisti savo nuožiūra ir pagal skonį.
  • Pirmas žingsnis – paruošti zefyrus. Jie turi būti supjaustyti plonais griežinėliais. Jei zefyras per minkštas, tuomet reikia paruošti dub...
    2. Pirmas žingsnis – paruošti zefyrus. Jie turi būti supjaustyti plonais griežinėliais. Jei zefyras per minkštas, tuomet reikia paruošti dubenį verdančio vandens ir įmerkti į jį peilį. Karštu peiliu zefyrai supjaustomi sklandžiau ir greičiau.
  • Reklama
  • Supjaustytus zefyrus reikia surūšiuoti. Kol kas viršūnes reikia atidėti į šalį, jų prireiks viršutiniam torto sluoksniui.
    3. Supjaustytus zefyrus reikia surūšiuoti. Kol kas viršūnes reikia atidėti į šalį, jų prireiks viršutiniam torto sluoksniui.
  • Grietinėlę sumaišyti su cukrumi (galima naudoti cukraus pudrą) ir gerai išplakti.
    4. Grietinėlę sumaišyti su cukrumi (galima naudoti cukraus pudrą) ir gerai išplakti.
  • Reklama
  • Ant paruoštos formos dugno vienu sluoksniu dėkite zefyrus. Sutepkite jį kremu įskaitant ir šonus.
    5. Ant paruoštos formos dugno vienu sluoksniu dėkite zefyrus. Sutepkite jį kremu įskaitant ir šonus.
  • Braškes nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite griežinėliais. Jas galima pakeisti bet kokiomis kitomis uogomis ar konservuotais vaisiais....
    6. Braškes nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite griežinėliais. Jas galima pakeisti bet kokiomis kitomis uogomis ar konservuotais vaisiais. Ant zefyrų lygiu sluoksniu paskleiskite braškes.
  • Reklama
  • Riešutus nulupkite ir, jei norite, susmulkinkite iki vidutinio dydžio. Ant torto sudėkite riešutus, tolygiai paskirstydami juos ant pavir...
    7. Riešutus nulupkite ir, jei norite, susmulkinkite iki vidutinio dydžio. Ant torto sudėkite riešutus, tolygiai paskirstydami juos ant paviršiaus.
  • Visą torto paviršių patepkite kremu.
    8. Visą torto paviršių patepkite kremu.
  • Reklama
  • Išklokite zefyro sluoksnį ir švelniai, tik šiek tiek paspauskite rankomis, kad sluoksniai būtų tankesni.
    9. Išklokite zefyro sluoksnį ir švelniai, tik šiek tiek paspauskite rankomis, kad sluoksniai būtų tankesni.
  • Vėl šiek tiek kremo. Kivius nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Užtepkite kremo. Naminis zefyrų tortas be kepimo bus paruoš...
    10. Vėl šiek tiek kremo. Kivius nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Užtepkite kremo. Naminis zefyrų tortas be kepimo bus paruoštas, kai bus išdėstyti visi ingredientai. Kuo daugiau skirtingų vaisių bus naudojama, tuo tortas bus aukštesnis. Paskutinis sluoksnis turėtų būti išdėstytas viršūnes iš zefyrų. Baigus gaminti, tortas turi būti dedamas į šaldytuvą mažiausiai 2 valandoms. Prieš patiekdami galite papuošti bet kokiais vaisiais, šokoladu ar cukruotais vaisiais.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai