Zefyrų tortas be kepimo

Zefyrų tortas be kepimo

5 (3 įvertinimai)

1

Porcijos

3 val.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Ar norite pagaminti nuostabiai subtilų desertą? Jūsų dėmesiui tortas iš zefyrų be kepimo. Lengvos tekstūros kremo ir vaisių suflė, puikus tortas visai šeimai. Zefyrus daugelis laiko mažiausiai kaloringu saldumynu. Štai kodėl idėja iš jo pagaminti desertą atrodo labai sėkminga. O jei į zefyrų tortą įdėsite daugiau vaisių be kepimo, toks desertas taps ne tik neįtikėtinai skanus, bet ir sveikas. Jais galite pavaišinti ne tik savo šeimą, bet ir paruošti šventiniam stalui.

Receptai pagal ingridientus: # Pieno produktai / # Uogos / # Vaisiai
  • Reikalingi ingredientai:

  • Zefyras
    300 gramų
  • Grietinėlė
    250 gramų
  • Cukrus
    50~100 gramų
  • Riešutai
    50~80 gramų
  • Braškės
    150 gramų
  • Kiviai
    150 gramų
  • Šokoladas arba cukruoti vaisiai
    20~40 gramų (papuošimui.)
  • Kaip pagaminti

  • Zefyrų tortas be kepimo
    1. Zefyrų torto gaminimo be kepimo receptas itin paprastas, su juo susidoros net pradedantysis virtuvėje. Pirmiausia turite paruošti visus reikalingus ingredientus. Be pagrindinio – zefyro, torto komponentus galima keisti savo nuožiūra ir pagal skonį.
  • Zefyrų tortas be kepimo
    2. Pirmas žingsnis – paruošti zefyrus. Jie turi būti supjaustyti plonais griežinėliais. Jei zefyras per minkštas, tuomet reikia paruošti dubenį verdančio vandens ir įmerkti į jį peilį. Karštu peiliu zefyrai supjaustomi sklandžiau ir greičiau.
  • Zefyrų tortas be kepimo
    3. Supjaustytus zefyrus reikia surūšiuoti. Kol kas viršūnes reikia atidėti į šalį, jų prireiks viršutiniam torto sluoksniui.
  • Zefyrų tortas be kepimo
    4. Grietinėlę sumaišyti su cukrumi (galima naudoti cukraus pudrą) ir gerai išplakti.
  • Zefyrų tortas be kepimo
    5. Ant paruoštos formos dugno vienu sluoksniu dėkite zefyrus. Sutepkite jį kremu įskaitant ir šonus.
  • Zefyrų tortas be kepimo
    6. Braškes nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite griežinėliais. Jas galima pakeisti bet kokiomis kitomis uogomis ar konservuotais vaisiais. Ant zefyrų lygiu sluoksniu paskleiskite braškes.
  • Zefyrų tortas be kepimo
    7. Riešutus nulupkite ir, jei norite, susmulkinkite iki vidutinio dydžio. Ant torto sudėkite riešutus, tolygiai paskirstydami juos ant paviršiaus.
  • Zefyrų tortas be kepimo
    8. Visą torto paviršių patepkite kremu.
  • Zefyrų tortas be kepimo
    9. Išklokite zefyro sluoksnį ir švelniai, tik šiek tiek paspauskite rankomis, kad sluoksniai būtų tankesni.
  • Zefyrų tortas be kepimo
    10. Vėl šiek tiek kremo. Kivius nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Užtepkite kremo. Naminis zefyrų tortas be kepimo bus paruoštas, kai bus išdėstyti visi ingredientai. Kuo daugiau skirtingų vaisių bus naudojama, tuo tortas bus aukštesnis. Paskutinis sluoksnis turėtų būti išdėstytas viršūnes iš zefyrų. Baigus gaminti, tortas turi būti dedamas į šaldytuvą mažiausiai 2 valandoms. Prieš patiekdami galite papuošti bet kokiais vaisiais, šokoladu ar cukruotais vaisiais.
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Sekantis receptas:
Rekomenduojami receptai