Žaliosios salotos su raudona žuvimi
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
20 min.
Apie receptą
Žalios salotos ir raudona žuvis – puikus derinys salotoms. Tai tarsi paletė, į kurią belieka pridėti kitų skonių – spalvų, pagaminti skanų ir lengvą vasarišką patiekalą. Žaliosios salotos su raudona žuvimi – skanus ir lengvai paruošiamas patiekalas, leidžiantis įvairiai keisti produktų naudojimą. Čia rasite vieną iš jų.
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# ŽuvisReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Žaliosios salotos50 gramų
-
Raudona žuvis50 gramų
-
Kiaušinis2 vnt
-
Vyšniniai pomidorai10 vnt
-
Alyvuogės10 vnt
-
Žalumynai15 gramų (petražolės, krapai)
-
Alyvuogių aliejus50 mililitrų
-
Citrinų sultys1 šaukštas
-
Cukrus1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Salotos lapus rankomis suplėšykite į plokščią indą.
-
Reklama
-
3. Ant viršaus uždėkite per pusę supjaustytus vyšninius pomidorus.
-
4. Raudoną žuvį supjaustykite mažais gabalėliais ir uždėkite ant viršaus.
-
Reklama
-
5. Sudėkite alyvuoges, ant viršaus uždėkite virtų kiaušinių griežinėlius.
-
6. Paruoškite salotų užpilą iš alyvuogių aliejaus ir citrinos sulčių, įberkite šiek tiek granuliuoto cukraus, kad subalansuotumėte skonį, sūdyti nerekomenduoju.
-
Reklama
-
7. Užpilkite salotas padažu. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama