Žali makaronai
5 (2 įvertinimai)
8 Porcijos
1 val. 10 min.
Apie receptą
Norite pasilepinti neįprastais naminiais makaronais? Parodysiu paprastą ir stebėtinai patrauklų variantą, kuris tikrai sukels tiek suaugusiųjų, tiek vaikų susidomėjimą. Pristatau jūsų dėmesiui nuoseklų žaliųjų makaronų gaminimo receptą. Klasikinis tešlos dažymo variantas yra špinatai. Noriu pasiūlyti variantą su dumbliais. Intensyvi spalva ir labai paprastas procesas, ypač tiems, kurie gamina naminius makaronus.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Miltai3,5 stiklinės
-
Džiovinti jūros dumbliai2 arbatiniai šaukšteliai (milteliai)
-
Petražolės1/3 ryšulio
-
Svogūnų laiškai1/3 ryšulio
-
Kiaušinis4 vnt
-
Alyvuogių aliejus3 šaukštai
-
Vanduo1/4 puodelio
-
Manų kruopospagal skonį (milteliams)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Ingredientai, kuriuos naudosime.
-
2. Miltus persijokite į gilų dubenį. Įdėkite jūros dumblių ir išmaišykite.
-
Reklama
-
3. Miltus supilkite ant darbo stalo. Pridėti pjaustytų žalumynų.
-
4. Centre padarykite duobutę, įmuškite kiaušinius, supilkite vandenį ir alyvuogių aliejų.
-
Reklama
-
5. Užminkykite tešlą, palikite 20-50 min., kad „pailsėtų“. Tada padalinkite į 4 dalis.
-
6. Labai plonai iškočiokite ir supjaustykite. Tam patogu naudoti įrangą, tačiau tai galite padaryti rankomis.
-
Reklama
-
7. Paruoštus makaronus apibarstykite manų kruopomis.
-
8. Virkite juos pasūdytame vandenyje 1-2 minutes, nusausinkite kiaurasamtyje.
-
Reklama
-
9. Patiekite žalius makaronus su sūriu, žuvimi ar mėsa, užpilkite gremolata. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama