Triušiena troškinta su svogūnais ir morkomis

Triušiena troškinta su svogūnais ir morkomis

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val. 30 min.

Apie receptą

Triušiena laikoma švelniausia. Bet kuri namų šeimininkė turėtų žinoti keletą receptų. Pasidalinsiu savo mėgstamiausiu: kaip pasigaminti troškintą triušieną su svogūnais ir morkomis. Iš nedidelio kiekio ingredientų pasistengsime paruošti nepaprastai skanų patiekalą. Visi mėsos mėgėjai tai tikrai įvertins. Troškintas triušis tiesiog tirpsta burnoje, jei jį kepate reikiamą laiką. O kelios daržovės patiekalui suteiks skirtingų atspalvių.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Triušiena
    1.5 kilogramo
  • Morkos
    400 gramų
  • Svogūnai
    250 gramų
  • Sviestas
    100 gramų
  • Grietinė
    400 gramų
  • Pomidorų pasta
    50 gramų
  • Druska
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Malti juodieji pipirai
    1.5 arbatinio šaukštelio
  • Vanduo arba sultinys
    2.5 stiklinės
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nuplaukite ir išvalykite triušį. Supjaustykite jį gabalėliais. Kiekvieną įtrinkite pipirais ir druska.
    1. Nuplaukite ir išvalykite triušį. Supjaustykite jį gabalėliais. Kiekvieną įtrinkite pipirais ir druska.
  • Įkaitinkite keptuvę ir įdėkite sviesto. Triušienos mėsą kepkite ant stiprios ugnies iš vienos pusės 6 minutes. Apverskite ir kepkite dar ...
    2. Įkaitinkite keptuvę ir įdėkite sviesto. Triušienos mėsą kepkite ant stiprios ugnies iš vienos pusės 6 minutes. Apverskite ir kepkite dar 7-9 minutes.
  • Reklama
  • Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, o morkas – apskritimais. Išimkite triušį iš keptuvės ir kol kas atidėkite. Šioje keptuvėje užvirinkit...
    3. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, o morkas – apskritimais. Išimkite triušį iš keptuvės ir kol kas atidėkite. Šioje keptuvėje užvirinkite sultinį arba vandenį.
  • Mėsą perkelkite į puodą. Supilkite virintą sultinį ir suberkite pjaustytas daržoves. Padėkite ant ugnies, kol užvirs.
    4. Mėsą perkelkite į puodą. Supilkite virintą sultinį ir suberkite pjaustytas daržoves. Padėkite ant ugnies, kol užvirs.
  • Reklama
  • Kai patiekalas užvirs, įpilkite grietinės ir pomidorų pastos. Įpilkite vandens, kol ingredientai bus visiškai apsemti. Troškinkite ant ma...
    5. Kai patiekalas užvirs, įpilkite grietinės ir pomidorų pastos. Įpilkite vandens, kol ingredientai bus visiškai apsemti. Troškinkite ant mažos ugnies uždengę apie valandą.
  • Patiekite patiekalą su šviežiomis žolelėmis. Keptos bulvės yra geriausias garnyras.
    6. Patiekite patiekalą su šviežiomis žolelėmis. Keptos bulvės yra geriausias garnyras.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai