Triušiena troškinta su svogūnais ir morkomis
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
1 val. 30 min.
Apie receptą
Triušiena laikoma švelniausia. Bet kuri namų šeimininkė turėtų žinoti keletą receptų. Pasidalinsiu savo mėgstamiausiu: kaip pasigaminti troškintą triušieną su svogūnais ir morkomis. Iš nedidelio kiekio ingredientų pasistengsime paruošti nepaprastai skanų patiekalą. Visi mėsos mėgėjai tai tikrai įvertins. Troškintas triušis tiesiog tirpsta burnoje, jei jį kepate reikiamą laiką. O kelios daržovės patiekalui suteiks skirtingų atspalvių.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Triušiena1.5 kilogramo
-
Morkos400 gramų
-
Svogūnai250 gramų
-
Sviestas100 gramų
-
Grietinė400 gramų
-
Pomidorų pasta50 gramų
-
Druska2 arbatiniai šaukšteliai
-
Malti juodieji pipirai1.5 arbatinio šaukštelio
-
Vanduo arba sultinys2.5 stiklinės
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Nuplaukite ir išvalykite triušį. Supjaustykite jį gabalėliais. Kiekvieną įtrinkite pipirais ir druska.
-
2. Įkaitinkite keptuvę ir įdėkite sviesto. Triušienos mėsą kepkite ant stiprios ugnies iš vienos pusės 6 minutes. Apverskite ir kepkite dar 7-9 minutes.
-
Reklama
-
3. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, o morkas – apskritimais. Išimkite triušį iš keptuvės ir kol kas atidėkite. Šioje keptuvėje užvirinkite sultinį arba vandenį.
-
4. Mėsą perkelkite į puodą. Supilkite virintą sultinį ir suberkite pjaustytas daržoves. Padėkite ant ugnies, kol užvirs.
-
Reklama
-
5. Kai patiekalas užvirs, įpilkite grietinės ir pomidorų pastos. Įpilkite vandens, kol ingredientai bus visiškai apsemti. Troškinkite ant mažos ugnies uždengę apie valandą.
-
6. Patiekite patiekalą su šviežiomis žolelėmis. Keptos bulvės yra geriausias garnyras.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama