Vokiški blynai

Vokiški blynai

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Vokiški blynai nėra tas pats, kas klasikiniai. Tačiau juos gaminti yra visiškai paprasta ir greita, nes nereikia kepti atskirai keptuvėje. Paruoštus blynus galima patiekti su arbata arba stikline pieno. Jie puikiai dera su bet kokiu vaisių džemu, užpilu ar kondensuotu pienu.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaušiniai
    1 vnt
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Pienas
    125 mililitrų
  • Cukrus
    40 gramų
  • Sviestas
    30 gramų
  • Miltai
    60 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Į dubenį įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir cukraus.
    2. Į dubenį įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir cukraus.
  • Reklama
  • Išmaišykite ir supilkite pieną.
    3. Išmaišykite ir supilkite pieną.
  • Suberkite miltus, gerai išmaišykite.
    4. Suberkite miltus, gerai išmaišykite.
  • Reklama
  • Supilkite į silikonines formeles. Pirmiausia sutepkite jas sviestu (galite iš anksto ištirpinti vandens vonelėje arba mikrobangų krosnelė...
    5. Supilkite į silikonines formeles. Pirmiausia sutepkite jas sviestu (galite iš anksto ištirpinti vandens vonelėje arba mikrobangų krosnelėje).
  • Dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 190 laipsnių, 20-25 minutes.
    6. Dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 190 laipsnių, 20-25 minutes.
  • Reklama
  • Vokiški blynai yra paruošti! Gero apetito!
    7. Vokiški blynai yra paruošti! Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai