Vokiški blynai
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Vokiški blynai nėra tas pats, kas klasikiniai. Tačiau juos gaminti yra visiškai paprasta ir greita, nes nereikia kepti atskirai keptuvėje. Paruoštus blynus galima patiekti su arbata arba stikline pieno. Jie puikiai dera su bet kokiu vaisių džemu, užpilu ar kondensuotu pienu.
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaušiniai1 vnt
-
Druska1 žiupsnelis
-
Pienas125 mililitrų
-
Cukrus40 gramų
-
Sviestas30 gramų
-
Miltai60 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Į dubenį įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir cukraus.
-
Reklama
-
3. Išmaišykite ir supilkite pieną.
-
4. Suberkite miltus, gerai išmaišykite.
-
Reklama
-
5. Supilkite į silikonines formeles. Pirmiausia sutepkite jas sviestu (galite iš anksto ištirpinti vandens vonelėje arba mikrobangų krosnelėje).
-
6. Dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 190 laipsnių, 20-25 minutes.
-
Reklama
-
7. Vokiški blynai yra paruošti! Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama