Vištienos troškinys su kaliaropėmis

Vištienos troškinys su kaliaropėmis

3.5 (2 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Siūlau pagaminti labai skanų ir sotų antrą patiekalą, kai mėsa ir garnyras gaminami kartu. O įprastus kopūstus pakeitus kaliaropėmis, jie tampa švelnesni. Šiam patiekalui tinka bet kuri vištienos dalis, net krūtinėlė. Daržovių kiekį galima reguliuoti pagal savo skonį ir dėti bet kokių prieskonių. Patiekiant vištieną, troškintą su kaliaropėmis, galima apibarstyti kapotomis žolelėmis.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kaliaropė
    1 vnt
  • Vištiena
    500 gramų
  • Morkos
    1 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Saldžiosios paprikos
    1 vnt
  • Pomidorai
    2 vnt
  • Druska
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Augalinis aliejus
    2 šaukštai
  • Česnakai
    2 skiltelės
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Kruopščiai nuplaukite daržoves ir nusausinkite.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Kruopščiai nuplaukite daržoves ir nusausinkite.
  • Vištieną nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite gabalėliais. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų, įkaitinkite ant stiprios ugnies ir a...
    2. Vištieną nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite gabalėliais. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų, įkaitinkite ant stiprios ugnies ir apkepkite vištienos gabalėlius iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos, apie 2-3 minutes. Perkelkite vištieną į lėkštę.
  • Reklama
  • Svogūną smulkiai supjaustykite ir dėkite į keptuvę. Sumažinkite ugnį iki vidutinės ir maišydami patroškinkite 3 minutes.
    3. Svogūną smulkiai supjaustykite ir dėkite į keptuvę. Sumažinkite ugnį iki vidutinės ir maišydami patroškinkite 3 minutes.
  • Į keptuvę su svogūnais sudėkite tarkuotas morkas.
    4. Į keptuvę su svogūnais sudėkite tarkuotas morkas.
  • Reklama
  • Į keptuvę sudėkite keptą vištieną. Viską sumaišykite, uždarykite dangtį ir troškinkite 10 minučių.
    5. Į keptuvę sudėkite keptą vištieną. Viską sumaišykite, uždarykite dangtį ir troškinkite 10 minučių.
  • Iš paprikų pašalinkite kotelį ir sėklas, supjaustykite juostelėmis ir sudėkite į keptuvę su daržovėmis ir vištiena.
    6. Iš paprikų pašalinkite kotelį ir sėklas, supjaustykite juostelėmis ir sudėkite į keptuvę su daržovėmis ir vištiena.
  • Reklama
  • Nupjaukite viršutinį kaliaropių sluoksnį ir supjaustykite juostelėmis, sudėkite į keptuvę. Uždarykite keptuvę dangčiu ir troškinkite dar ...
    7. Nupjaukite viršutinį kaliaropių sluoksnį ir supjaustykite juostelėmis, sudėkite į keptuvę. Uždarykite keptuvę dangčiu ir troškinkite dar 10 minučių.
  • Pomidorus supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į keptuvę. Česnaką nulupkite, susmulkinkite ir suberkite į keptuvę.
    8. Pomidorus supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į keptuvę. Česnaką nulupkite, susmulkinkite ir suberkite į keptuvę.
  • Reklama
  • Įberkite druskos ir pipirų, sumaišykite ir troškinkite dar 10 minučių po dangčiu. Nukelkite nuo ugnies ir patiekite.
    9. Įberkite druskos ir pipirų, sumaišykite ir troškinkite dar 10 minučių po dangčiu. Nukelkite nuo ugnies ir patiekite.
  • Skanaus!
    10. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai