Vištienos suktinukai su baklažanais
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Pietums ar šventiniam stalui galite paruošti gražų ir originalų patiekalą iš vištienos filė. Puikiai tinka prie absoliučiai bet kokių garnyrų ir salotų. Kadangi patiekalas ruošiamas iš mėsos ir daržovių, jis yra gana sotus. Štai kodėl jam nereikia gaminti jokio papildomo garnyro. Šiuos suktinukus geriausia patiekti karštus.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos filė250 gramų
-
Baklažanas1 vnt
-
Morkos30 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
-
Daržovių aliejus0.5 arbatinio šaukštelio
-
Majonezas1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Vištienos filė nuplaukite ir supjaustykite taip, kaip ir kepsniukus.
-
Reklama
-
3. Baklažanus nuplaukite, nulupkite, supjaustykite griežinėliais ir pakepinkite augaliniame aliejuje.
-
4. Išvirtas morkas supjaustykite mažais kubeliais. Taip pat galite naudoti šviežias morkas.
-
Reklama
-
5. Pasūdykite ir pabarstykite pipirais kiekvieną mėsos gabalėlį iš abiejų pusių.
-
6. Kiekvieno gabalo centre įdėkite baklažano griežinėlį.
-
Reklama
-
7. Sutepkite jį majonezu. Iš vienos pusės padėkite šiek tiek pjaustytų morkų. Vietoj šios daržovės galite naudoti papriką.
-
8. Mėsą susukite į suktinukus. Sutvirtinkite juos dantų krapštukais ir sudėkite į kepimo skardą.
-
Reklama
-
9. Suktinukus pašaukite į iki 190 laipsnių įkaitintą orkaitę 30 minučių.
-
10. Vištienos suktinukai su baklažanais yra paruošti! Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama