Vištienos salotos su kario padažu

Vištienos salotos su kario padažu

5 (2 įvertinimai)

12 Porcijos
55 min.

Apie receptą

Vištienos salotos su kario padažu labai lengvai paruošiamos, tačiau originalios ir net gurmaniškos salotos su gardžiu užpilu. Salotos turi visas galimybes tapti kitos šventinės akcentu! Vištienos salotos su kario padažu yra ne tik labai skanios (vištienos, vynuogių ir riešutų derinys yra šios rūšies salotų klasika), bet ir labai spalvingos – daugiausia dėl malonaus oranžinio kario padažo. Šios spalvingos, įspūdingos ir skanios salotos besąlygiškai mėgstamos mūsų namuose vykstančiose šventinėse vaišės. Išbandyk ir tau – negali nepatikti!

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos krūtinėlė
    6 vnt
  • Alyvuogių aliejus
    pagal skonį
  • Druska, pipirai
    pagal skonį
  • Salierai (stiebas)
    2 vnt
  • Raudonosios vynuogės be sėklų
    250 gramų
  • Svogūnų laiškai
    2~3 vnt
  • Anakardžių riešutai
    1 puodelis
  • Majonezas
    2 puodeliai
  • Cukrus
    1/2 puodelio
  • Abrikosų uogienė
    1/2 puodelio
  • Kario milteliai
    2~3 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Vištienos krūtinėles padėkite ant kepimo skardos, išteptos alyvuogių aliejumi. Druska, pipirai, krūtinėles apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
    1. Vištienos krūtinėles padėkite ant kepimo skardos, išteptos alyvuogių aliejumi. Druska, pipirai, krūtinėles apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
  • Krūtinėles kepkite 180 laipsnių temperatūroje, kol iškeps. Nuimkite odeles nuo keptų krūtinėlių.
    2. Krūtinėles kepkite 180 laipsnių temperatūroje, kol iškeps. Nuimkite odeles nuo keptų krūtinėlių.
  • Reklama
  • Atskirkite mėsą nuo kaulų.
    3. Atskirkite mėsą nuo kaulų.
  • Vištienos mėsą supjaustykite gana dideliais kubeliais.
    4. Vištienos mėsą supjaustykite gana dideliais kubeliais.
  • Reklama
  • Vištienos mėsą sumaišykite su smulkiai pjaustytais salierais.
    5. Vištienos mėsą sumaišykite su smulkiai pjaustytais salierais.
  • Taip pat suberkite smulkiai pjaustytus žalius svogūnus.
    6. Taip pat suberkite smulkiai pjaustytus žalius svogūnus.
  • Reklama
  • Ten pat – džiovintos spanguolės ir pusiau perpjautos vynuogės.
    7. Ten pat – džiovintos spanguolės ir pusiau perpjautos vynuogės.
  • Paruoškite padažą: tam dubenyje sumaišykite majonezą, kario miltelius, cukrų ir abrikosų uogienę.
    8. Paruoškite padažą: tam dubenyje sumaišykite majonezą, kario miltelius, cukrų ir abrikosų uogienę.
  • Reklama
  • Plakite šluotele iki vientisos masės.
    9. Plakite šluotele iki vientisos masės.
  • Gautu padažu aptepame salotas.
    10. Gautu padažu aptepame salotas.
  • Reklama
  • Gerai išmaišyti.
    11. Gerai išmaišyti.
  • Pridėti riešutų.
    12. Pridėti riešutų.
  • Išmaišykite ir patiekite, papuoštą šviežiomis žolelėmis. Skanaus!
    13. Išmaišykite ir patiekite, papuoštą šviežiomis žolelėmis. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai