Vištienos kulšelės imbiero marinate

Vištienos kulšelės imbiero marinate

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Pagal šį receptą paruošti vištienos blauzdeles visai nesunku, jos yra labai skanios. Patiekalas skanus ir nesunkiai paruošiamas. Mėsą patartina marinuoti iš anksto. Ant vištienos daromi įpjovimai, pro kuriuos gerai prasiskverbia marinatas.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Citrinos sultys
    45 mililitrai
  • Česnakai
    4 vnt
  • Vištienos kulšelės
    800 gramų
  • Medus
    50 gramų
  • Jūros druska
    0.5 arbatinio šaukštelio
  • Imbieras
    8 vnt
  • Aliejus
    30 mililitrų
  • Pipirai
    0.25 arbatinio šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia paruoškite marinatą. Smulkiai supjaustykite česnaką, įberkite rupios druskos ir sutrinkite grūstuvėje. Šviežią imbierą sutarku...
    1. Pirmiausia paruoškite marinatą. Smulkiai supjaustykite česnaką, įberkite rupios druskos ir sutrinkite grūstuvėje. Šviežią imbierą sutarkuokite smulkia tarka (arba smulkiai supjaustykite) ir suberkite į česnaką, įberkite pipirų. Tada supilkite citrinos sultis ir skystą medų. Viską gerai išmaišyti.
  • Blauzdas nuplaukite šaltu vandeniu ir nusausinkite. Aštriu peiliu padarome tris pjūvius ant kiekvienos blauzdos iki kaulo, iš abiejų pusi...
    2. Blauzdas nuplaukite šaltu vandeniu ir nusausinkite. Aštriu peiliu padarome tris pjūvius ant kiekvienos blauzdos iki kaulo, iš abiejų pusių. Taip marinatas lengviau prasiskverbs į mėsą, ji greičiau iškeps.
  • Reklama
  • Blauzdeles aptepkite paruoštu marinatu, uždenkite ir padėkite į vėsią vietą maždaug valandai ar dviem. Marinavimo proceso metu blauzdeles...
    3. Blauzdeles aptepkite paruoštu marinatu, uždenkite ir padėkite į vėsią vietą maždaug valandai ar dviem. Marinavimo proceso metu blauzdeles vieną kartą pamaišykite.
  • Įkaitintoje keptuvėje apkepkite blauzdeles iš visų pusių iki auksinės rudos spalvos, vidutinės ugnies. Medaus marinatas greitai paruduoja...
    4. Įkaitintoje keptuvėje apkepkite blauzdeles iš visų pusių iki auksinės rudos spalvos, vidutinės ugnies. Medaus marinatas greitai paruduoja! Dabar uždenkite dangčiu ir leiskite troškintis maždaug dešimt–penkiolika minučių, kol iškeps, ant silpnos ugnies.
  • Reklama
  • Patiekite blauzdeles karštas, tiks bet koks garnyras.
    5. Patiekite blauzdeles karštas, tiks bet koks garnyras.
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Šaltinis: povar.ru
  • Reklama
Rekomenduojami receptai