Greiti mieliniai pyragaičiai
5 (2 įvertinimai)
6-8 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Greiti mieliniai pyragaičiai gali būti gaminami su sausomis arba šviežiomis mielėmis. Tešlą visada palikite pakilti, įsitikinkite, kad nėra skersvėjų. Greiti mieliniai pyragaičiai iškepa beveik iš karto, jei naudojate sausas mieles. O jei į tešlą pateko šviežių mielių, tada geriau leisti tešlai pastovėti pusvalandį. Įdarui tinka bulvės, ryžiai su žolelėmis ir kiaušiniais, taip pat mėsa. Įdaras gali būti saldus, tokiu atveju į tešlą galima įdėti daugiau cukraus. Sėkmės ir gero apetito!
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Pienas1,5 stiklinės
-
Cukrus2 šaukštai
-
Miltai3~3,5 puodeliai
-
Kiaušinis2 vnt
-
Augalinis aliejus2/3 puodelio
-
Druska1 žiupsnelis
-
Sausos mielės1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Dubenyje sumaišykite šiek tiek miltų, cukraus ir sausas mieles, supilkite šiltą pieną, išmaišykite ir palikite 15 min.
-
2. Į tešlą įmaišykite išplaktus kiaušinius, druską, miltus. Nevirtą tešlą minkyti įpylus aliejaus.
-
Reklama
-
3. Tris puodelius miltų suberkite po truputį, kad tešla nepasirodytų kieta.
-
4. Palikite tešlą šiltai pusvalandžiui.
-
Reklama
-
5. Pyragėlius galima kepti su bet kokiu įdaru.
-
6. Kepkite pyragėlius karštame aliejuje.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama