Vištienos kukuliai pomidorų padaže
5 (2 įvertinimai)
10 Porcijos
45 min.
Apie receptą
Apetitą keliantys, sultingi ir labai švelnūs vištienos kukuliai pomidorų padaže bus tikras kiekvienos šeimininkės radinys. Jie tinka prie bet kokio garnyro ir yra skanūs net ir šalti. Tai klasikinis vištienos kotletų pomidorų padaže receptas, be nieko papildomo. Jei pageidaujama, jį galima papildyti prieskoniais, daržovėmis ar net ryžiais.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos faršas500 gramų
-
Pomidorų pasta2 šaukštai
-
Aliejus1 šaukštas
-
Buljonas100 mililitrų
-
Grietinėlė100 mililitrų
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
-
Džiūvėsėliai100 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Vištienos filė nuplaukite ir supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Perkiškite per mėsmalę, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Taip pat, pavyzdžiui, į faršą galite dėti svogūno, česnako ir šviežių žolelių. Suformuokite nedidelius kukulius ir dėkite į keptuvę su įkaitintu augaliniu aliejumi. Kepkite iš visų pusių, kol atsiras pluta.
-
2. Į keptuvę įpilkite pomidorų pastos. Jei norite, vištienos kukulių pomidorų padaže galite naudoti šviežius nuluptus ir susmulkintus pomidorus.
-
Reklama
-
3. Supilkite sultinį, jame atsargiai ištirpinkite pomidorų pastą.
-
4. Kad padažas būtų dar apetitiškesnis, į keptuvę plona srovele supilkite grietinėlę. Viską užvirkite, įberkite žiupsnelį druskos ir pipirų.
-
Reklama
-
5. Uždenkite dangčiu ir troškinkite kukulius pomidorų padaže, kol iškeps ant vidutinės ugnies. Prieš patiekiant galite įdėti smulkintų šviežių žolelių ir patiekti su mėgstamu garnyru.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama