Vištienos krūtinėlės įdarytos fetos sūriu

Vištienos krūtinėlės įdarytos fetos sūriu

5 (1 įvertinimai)

8 Porcijos
50 min.

Apie receptą

Šis patiekalas paruošiamas labai greitai ir lengvai. Patiekalas toks skanus, kad jį gaminsite labai dažnai. Svarbiausia neperkepti vištienos krūtinėlės.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos krūtinėlė
    4 vnt
  • Feta
    120 gramų
  • Džiovintas raudonėlis
    1 šaukštelis
  • Druska ir pipirai
    pagal skonį
  • Vištienos sultinys
    120 mililitrų
  • Citrinų sultys
    0.5 vnt
  • Sviestas
    2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Įdarui fetos sūrį supjaustykite mažais kubeliais ir sumaišykite su raudonėliais.
    1. Įdarui fetos sūrį supjaustykite mažais kubeliais ir sumaišykite su raudonėliais.
  • Krūtinėlėms paruošti prireiks labai aštraus peilio. Įpjaukite filė, kad susidarytumėte savotišką kišenę.
    2. Krūtinėlėms paruošti prireiks labai aštraus peilio. Įpjaukite filė, kad susidarytumėte savotišką kišenę.
  • Reklama
  • Gautas kišenes užpildykite fetos sūriu. Kišenes reikia sutvirtinti dantų krapštukais, o krūtinėlės viršų pasūdyti ir pabarstyti pipirais.
    3. Gautas kišenes užpildykite fetos sūriu. Kišenes reikia sutvirtinti dantų krapštukais, o krūtinėlės viršų pasūdyti ir pabarstyti pipirais.
  • Kiekvieną krūtinėlę apkepkite keptuvėje iš abiejų pusių. Kepkite kiekvieną pusę ant vidutinės ugnies 5-6 minutes. Dabar sumažinkite ugnį ...
    4. Kiekvieną krūtinėlę apkepkite keptuvėje iš abiejų pusių. Kepkite kiekvieną pusę ant vidutinės ugnies 5-6 minutes. Dabar sumažinkite ugnį ir uždenkite keptuvę dangčiu. Krūtinėles reikia troškinti, kol iškeps.
  • Reklama
  • Krūtinėlės paruoštos. Dabar turime paruošti padažą. Norėdami tai padaryti, supilkite sultinį į keptuvę, kurioje kepė krūtinėlės, ir maišy...
    5. Krūtinėlės paruoštos. Dabar turime paruošti padažą. Norėdami tai padaryti, supilkite sultinį į keptuvę, kurioje kepė krūtinėlės, ir maišykite ant vidutinės ugnies. Į sultinį supilkite citrinos sultis ir aliejų. Virkite ant stiprios ugnies apie 2 minutes. Padažas turėtų šiek tiek sutirštėti. Įdėkite krūtinėlę į lėkštę ir užpilkite padažu. Kaip garnyrą galite patiekti ryžius ar makaronus.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai