Vištienos krūtinėlės įdarytos fetos sūriu
5 (1 įvertinimai)
8 Porcijos
50 min.
Apie receptą
Šis patiekalas paruošiamas labai greitai ir lengvai. Patiekalas toks skanus, kad jį gaminsite labai dažnai. Svarbiausia neperkepti vištienos krūtinėlės.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos krūtinėlė4 vnt
-
Feta120 gramų
-
Džiovintas raudonėlis1 šaukštelis
-
Druska ir pipiraipagal skonį
-
Vištienos sultinys120 mililitrų
-
Citrinų sultys0.5 vnt
-
Sviestas2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Įdarui fetos sūrį supjaustykite mažais kubeliais ir sumaišykite su raudonėliais.
-
2. Krūtinėlėms paruošti prireiks labai aštraus peilio. Įpjaukite filė, kad susidarytumėte savotišką kišenę.
-
Reklama
-
3. Gautas kišenes užpildykite fetos sūriu. Kišenes reikia sutvirtinti dantų krapštukais, o krūtinėlės viršų pasūdyti ir pabarstyti pipirais.
-
4. Kiekvieną krūtinėlę apkepkite keptuvėje iš abiejų pusių. Kepkite kiekvieną pusę ant vidutinės ugnies 5-6 minutes. Dabar sumažinkite ugnį ir uždenkite keptuvę dangčiu. Krūtinėles reikia troškinti, kol iškeps.
-
Reklama
-
5. Krūtinėlės paruoštos. Dabar turime paruošti padažą. Norėdami tai padaryti, supilkite sultinį į keptuvę, kurioje kepė krūtinėlės, ir maišykite ant vidutinės ugnies. Į sultinį supilkite citrinos sultis ir aliejų. Virkite ant stiprios ugnies apie 2 minutes. Padažas turėtų šiek tiek sutirštėti. Įdėkite krūtinėlę į lėkštę ir užpilkite padažu. Kaip garnyrą galite patiekti ryžius ar makaronus.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama