Vištienos kepenėlės saldžiarūgščiame padaže
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Vištienos kepenėlės iškepa labai greitai. Per ilgai kepant ar troškinus, jos tampa guminės. Todėl šį kepenėlių receptą nesunkiai galima priskirti prie greitų pietų ar vakarienės receptų. Kepenys yra labai sveikos, nors turi specifinį skonį ir ne kiekvienam patinka. Tačiau, jei nuspręsite pagaminti skanius ir gana paprastus pietus ar vakarienę, labai rekomenduoju išbandyti šį receptą. Kepenys yra labai švelnios ir skanios! Išbandykite!
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos kepenėlės500 gramų
-
Pomidorų pasta2 šaukštai
-
Miltai1 šaukštai
-
Vanduo1/2 stiklinės
-
Prieskoniaipagal skonį
-
Krapai1 saujelė
-
Svogūnų laiškai1 saujelė
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Nuplaukite ir supjaustykite vištienos kepenėles, pašalinkite plėveles. Dėti į įkaitintą keptuvę ir kepti.
-
2. Atskirai sumaišykite vandenį ir miltus, kad neliktų gumuliukų. Įpilkite pomidorų pastos. Išmaišykite.
-
Reklama
-
3. Į keptuvę su kepenėlėmis suberkite miltų mišinį. Uždenkite dangčiu ir troškinkite 10-15 minučių. Įdėkite druskos ir prieskonių pagal skonį.
-
4. Susmulkinkite svogūną ir krapus.
-
Reklama
-
5. Baigiant troškinti, į keptuvę suberkite žoleles. Išmaišykite. Dar šiek tiek pakaitinkite ir išjunkite.
-
6. Patiekite su bet kokiu garnyru. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama