Vištienos iešmeliai orkaitėje
5 (2 įvertinimai)
Apie receptą
Vištienos iešmeliai orkaitėje – tai labai paprasti, bet tuo pačiu ir skanūs vėrinukai, kuriuos dažniausiai marinuoju majoneze ir sojos padaže, o gaminu su cukinijomis ir bulvėmis. Vištienos iešmeliai orkaitėje – labai paprastas ir visada skanus receptas. Jei turite naminį grilį ar įmontuotą į orkaitę grilį, tuomet būtinai naudokite jį, o jei neturite grilio, tuomet įprastoje orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje vištienos iešmeliai keps taip pat, kaip ir įprasti. Kad vėrinukai nesudegtų, trumpam panardinkite (10-30 min. į šaltą vandenį. Kuo ilgiau mėsa marinuosis, tuo skanesnė ir švelnesnė bus. Linkiu malonaus gaminimo!
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos krūtinėlė1200 gramų
-
Česnakai10 skiltelės
-
Svogūnai1 vnt
-
Juodieji pipirai1 arbatinis šaukštelis
-
Druskapagal skonį
-
DaržovėsPagal skonį (jūsų pasirinkimas)
Gaminimo eiga
-
1. Vištienos krūtinėlę nuplauname, nusausiname popieriniu rankšluosčiu ir supjaustome vidutinio dydžio kubeliais (su krašteliu apie 2 cm).
-
2. Dubenyje sumaišykite majonezą ir sojos padažą. Svogūną supjaustykite ir česnaką permeskite per spaudą.
-
Reklama
-
3. Vištienos gabaliukus pamarinuoti majonezo ir sojų padažo mišinyje, suberti svogūną, česnaką, viską uždengti dangčiu ir padėti į šaldytuvą marinuotis kelioms valandoms, o geriausia – nakčiai.
-
4. Supjaustome cukiniją.
-
Reklama
-
5. Suveriame vištieną ant iešmelių.
-
6. Kebabą paskirstome ant namų grotelių arba siunčiame į orkaitę (200 gr) ir kepame 15 minučių.
-
Reklama
-
7. Atskirai iškepkite bulves ir patiekite su gardžiu padažu. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama