Vištienos gabaliukai kreminiame padaže

Vištienos gabaliukai kreminiame padaže

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
35 min.

Apie receptą

Norite pasilepinti skaniu ir lengvu patiekalu? Tada vištienos gabalėlių kreminiame padaže receptas yra tiesiog būtinas. Apetitą kelianti, švelni filė, tiesiogine prasme tirpstanti burnoje. Šis paprastas kreminės vištienos receptas puikiai tinka prie ryžių ar makaronų, nors jį galima naudoti su bet kokiu kitu garnyru. Dėl pikantiškumo į padažą galite įdėti šiek tiek garstyčių, o dėl skonio - sauso baltojo vyno.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos filė
    300 gramų
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Česnakai
    1~2 skiltelės
  • Svogūnų laiškai
    5~6 vnt
  • Grietinė
    100 gramų
  • Grietinėlė
    150 mililitrų
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Pipirai
    1 žiupsnelis
  • Aliejus
    1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
  • Vištienos filė nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir supjaustykite tokio pat dydžio gabalėliais. Keptuvėje įkaitinkite šiek...
    1. Vištienos filė nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir supjaustykite tokio pat dydžio gabalėliais. Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek augalinio aliejaus (jei norite, galite naudoti sviestą) ir ten sudėkite vištieną.
  • Kol filė kepa, galite padaryti daržoves. Nulupkite ir supjaustykite svogūną į vidutinius pusžiedžius, česnaką - kubeliais. Nuplaukite, nu...
    2. Kol filė kepa, galite padaryti daržoves. Nulupkite ir supjaustykite svogūną į vidutinius pusžiedžius, česnaką - kubeliais. Nuplaukite, nusausinkite ir susmulkinkite svogūnų laiškus. Be to, jei pageidaujama, šiame recepte galima naudoti kitus žalumynus pagal skonį.
  • Reklama
  • Pirmiausia į keptuvę suberkite svogūną, o kai jis taps skaidrus – česnaką. Patiekalą galite paįvairinti ir kitomis daržovėmis.
    3. Pirmiausia į keptuvę suberkite svogūną, o kai jis taps skaidrus – česnaką. Patiekalą galite paįvairinti ir kitomis daržovėmis.
  • Įberkite žiupsnelį druskos ir pipirų. Išmaišykite ir į keptuvę supilkite grietinę. Po poros minučių supilkite grietinėlę. Viską užvirkite...
    4. Įberkite žiupsnelį druskos ir pipirų. Išmaišykite ir į keptuvę supilkite grietinę. Po poros minučių supilkite grietinėlę. Viską užvirkite ir troškinkite ant silpnos ugnies, kol suminkštės. Tada suberkite svogūnų laiškus ir vėl gerai išmaišykite.
  • Reklama
  • Jei kaip garnyrą pasirenkami makaronai, tai sūris bus idealus priedas prie tokio patiekalo. Jį reikia sudėti į keptuvę su padažu likus 3–...
    5. Jei kaip garnyrą pasirenkami makaronai, tai sūris bus idealus priedas prie tokio patiekalo. Jį reikia sudėti į keptuvę su padažu likus 3–5 minutės iki paruošimo pabaigos.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai