Vištienos filė su grybais kreminiame padaže

Vištienos filė su grybais kreminiame padaže

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
35 min.

Apie receptą

Grybų ir vištienos gerbėjai gali mėgautis šiuo patiekalu iki soties. Šoninė tik prideda dūmo užuominą ir čia labai tinka. Ar žinote, kaip gaminti vištienos filė kreminiame padaže? Patiekalas tikrai labai skanus, su šonine. Jei nemėgstate šoninės, nedėkite jos. Vištienos mėsą galima supjaustyti mažais gabalėliais, tada patiekalas bus panašesnis į padažą. Pirmiausia mėsą reikia kepti atskirai, kad susidarytų graži plutelė, o viduje liktų visos sultys. Patiekalą patiekite karštą, su garnyru arba be jo.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Mėsa / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos filė
    2 vnt
  • Aliejus
    2 šaukštai
  • Šoninė
    5 riekelės
  • Grybai
    170 gramų
  • Česnakai
    1 skiltelė
  • Sviestas
    1~2 šaukštai
  • Grietinėlė
    1 stiklinė
  • Pienas
    2 stiklinės
  • Druska
    pagal skonį
  • Petražolės
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Mėsą nuplaukite, kiekvieną filė išilgai perpjaukite į 2 dalis.
    1. Mėsą nuplaukite, kiekvieną filė išilgai perpjaukite į 2 dalis.
  • Grybus nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais, šoninę supjaustykite kubeliais.
    2. Grybus nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais, šoninę supjaustykite kubeliais.
  • Reklama
  • Didelėje keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, sudėkite mėsą, pipirus ir druską, apkepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos, t...
    3. Didelėje keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, sudėkite mėsą, pipirus ir druską, apkepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos, tada perkelkite į lėkštę.
  • Sudėkite šoninę ir kepkite iki auksinės rudos spalvos.
    4. Sudėkite šoninę ir kepkite iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Į šoninę suberkite grybus, išmaišykite ir kepkite 3-5 minutes.
    5. Į šoninę suberkite grybus, išmaišykite ir kepkite 3-5 minutes.
  • Smulkiai supjaustykite česnaką ir suberkite į keptuvę, kepkite dar 1 minutę.
    6. Smulkiai supjaustykite česnaką ir suberkite į keptuvę, kepkite dar 1 minutę.
  • Reklama
  • Sudėkite sviestą, jį ištirpinkite ir suberkite miltus, išmaišykite.
    7. Sudėkite sviestą, jį ištirpinkite ir suberkite miltus, išmaišykite.
  • Reguliariai maišydami supilkite grietinėlę ir pieną.
    8. Reguliariai maišydami supilkite grietinėlę ir pieną.
  • Reklama
  • Vištienos mėsą sudėkite į padažą, troškinkite dar 15-20 minučių po uždarytu dangčiu ant silpnos ugnies.
    9. Vištienos mėsą sudėkite į padažą, troškinkite dar 15-20 minučių po uždarytu dangčiu ant silpnos ugnies.
  • patiekalą papuoškite šviežiomis žolelėmis ir patiekite. Gero apetito!
    10. patiekalą papuoškite šviežiomis žolelėmis ir patiekite. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai